@bogdan BOG: pozele promise. dupa cum vezi, portiunea hasurata cu galben trebuie sa o tai, si o sa arate ca in poza 2. nu e nimic diferit in afara de asta la ph2 fata de ph1. si se poate pune filtru si pe ph2(cele de export au din fabrica oricum).
Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic
Collapse
X
-
filtrul este original RENAULT. se potriveste de zici ca de acolo l-ai scos. eu am dat 65 lei pe el. daca te ajuta sa ti-l trimit eu prin posta ti-l trimit, dar suporti taxele postaleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
vezi ca am pus un link putin mai sus. intra acolo ca acolo se vorbeste despre filtrul de polen. aici suntem offtopic.
iti raspund, dar pentru alte intrebari cauta raspunsul pe celalalt topic. acolo o sa iti raspund in continuare daca e. ideea e ca am filtrul de polen pe masina de 2 saptamani si mai am fir de praf pe bord! este curat ca acum 2 saptamani. nici parbrizul nu se mai murdareste!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu a sunat a reclama ca nu ai dat nici un nume la spray. eu am spalat fetele de usi in vana, si bordul il sterg ori cu solutie de geam ori cu servetele umede. am folosit si spray cu silicon, dar nu mai folosesc. mai am putin in tub, si o sa il folosesc si pe ala si altul nu mai iauDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment