Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar totusi pentru luciu ar fi recomandat altceva.

Comment

Folosesc un silicon lichid,il am de un an si inca mai am in sticluta nu e mare sticluta crek 250 de ml,si are un super miros de cirese.Pentru aplicare am o carpa nu stiu din ce material este un fel de piele ceva si nu lasa deloc scame.

Comment

Toata treaba e sa nu dai cu Silicon in nestire pe bord, sa musteasca cu silicon.
        Eu pulverizez de cateva ori si sterg bine cu carpa, nu-mi place sa lase luciu ''turbat'' ci doar sa curat bordu de mizerie/praf.

PS: crapa bordu daca folosesti mult silicon si alte cele (ca se albeste etc etc) sunt basme.
        Din contra, siliconu are rol de protectie, atat la praf (nu se mai pune direct pe plastic si se curata mult mai usor) cat si la lumina (razele UV care-ti xxxx bordu).
        Last edited by Octavian; 12 December 2008, 13:44.

Comment

Cherry d-ala am avut si eu si confirm: Miroase foarte bine si nu lasa scame plus ca il ai mult timp daca cureti masina in interior la un interval normal, adica o data sau de doua ori pe luna.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Exact asa se cheama Cherry e facut de firma aia 2+1 sau ceva de genu.Eu am dat iarna trecuta vreo 9-10 lei pe el.

Comment

Fetele de plastik de pe usi se curata foarte bine cu solutie de curatit geamuri !!!
              Am curatit cu ea toate plasticele din interior , mai putin bordul !!!

Comment

degeaba ziceti voi ca servetelele umede curata fetele de usi daca va uitati prin crapaturile plasticului este mizerie din cand in cand cu un fas -fas e bine sa dai si feci bine sa vezi ce iese.....cred ca e buna ideea cu pronto o sa incerc si eu......si unde gasesc si eu ws platinum?

Comment

Pentru bord?
                  Cred ca la Selgros este.Nu vreau sa te dezinformez dar am vazut ceva produs ws platinum dar nu stiu exact daca era de curatat.

Comment

da poate e mai bine sa fie spalat in prealabil partile din plastic din interior cu un pic de apa cu detergent si pe urma silicon, pronto si ce mai are omu la indemana. cred ca ar iesi mai curat?!

Comment

am si eu o problema...am un kiss din aprilie 2008 si a inceput sa se exfolieze deja "pielea" de pe volan si se vede destul de urat.As putea sa ii fac ceva sa nu se mai cunoasca?Exista vreo solutie/vopsea speciala...?
                      http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                      Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Mergi si intreaba la Dealer,sau daca nu la un magazin dinasta auto.Sigur o sa iti recomande baietii ceva.

Comment

Eu folosesc cu succes servetelele umede le la Pampers.
                          Se curata praful, frec putin scolo unde este pata si lasa si un miros OK.
                          Cu luciul pe bord nu prea sunt de acord. il prefer curat.
                          Am pus o data un silicon si arata ca naibi dupa 2 zile. Se imbacsise aiurea de tot.
                          LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                          CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

servetelele umede isi fac treaba foarte bine
                            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

pentru fetele de usi ce folositi? am auzit de la un taximetrist ceva de o spuma activa la tub care o dai pe usa si o lasi sa se scurga. ca la spalatorie. tu doar clatesti dupa. nu vreau sa stau sa frec cu silicon. pls sa imi spune-ti care stiti si eventual ce firma e, si o poza
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si eu sunt de acord cu servetelele umede
                                curata bine plasticu si nu numai si nu lasa scame
                                mai curat si noroiul de pe pantofi,pantaloni...
                                Last edited by hriberiu; 23 January 2009, 18:36. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic42.453.149

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google