Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu prima data curat bordul si fetele la usi cu servetele umede pentru fund de bebelus ,dupa care le sterg cu servetele Wizzy luate de prin PetromV,sunt foarte bune si cu un singur servetel stergi toata masina,in pachet sunt 15.Se gaseste in varianta lucios si mat,depinde de preferinte,eu folosesc lucios.Costa daca nu ma insel undeva la 15 lei,dar sunt foarte bune,recomand cu incredere;).

Comment

Eu am cumparat din Selgros tot ceva servetele umede de bebelusi
      72 de bucati la un pret de 7 lei.
      Sunt foarte multumit,sterg bine si da un miros placut si un luciu temporar bordului.
      Attached Files

Comment

@Aline is bune servetelele alea ca sunt cu vitamina E si hraneste plasticul , il face catifelat ca fundul de bebelus... Bravo voua ca aveti grija de masina, eu nu prea am!

Comment

Sunt bune le tin acolo pentru mai multe intrebuintari printre care si pentru stergerea bordului.Ca e si el micut,are un an si el.)))

Comment

Pentru tot ce inseamna plastic la o masina, inclusiv barele de protectie, recomand "2+2" Cherry. Nu are recipient sub presiune si cel mai important, e antistatic. Efectul e bun si de durata
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu sterg bordul cu o laveta umeda,las sa se usuce apoi dau q silicon(cred ca e acela despre care vorbeste darksid3 , un lichid alb cu miros de cherry)

Comment

si de unde se poate procura 2+2 Cherry?
                sigpic

Comment

pai la toate magazinele cu piese auto cred ca gasesti

Comment

Faza e ca se pune dupa aia praful si arata ca naiba.

Comment

sa sti ca eu merg zilnic cu masina si bordul il sterg odata pe luna!si sincer imi place sa am masina tot timpul luna..inainte foloseam la o dacie berlina un silicon si eram nevoit sa steg in fiecare zi bordul

Comment

sau ca sa nu mai aveti probleme cu praful de pe bord, puneti-va filtru de polen si ati terminat bâlciul de 2 sapt fir de praf nu mai am, si zilnic circul cu aeroterma la nivelul 2
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai auzisem dintr-o discutie ca filtrele care se puteau la ph1 nu merg si la ph2

Comment

merg si pe ph2. doar ca trebuie sa tai putin mai mult. e o poza pe forum pe undeva, daca o gasesc o pun sa vezi diferenta. care de fapt nu e nici o diferenta, e doar un pic de material in plus la ph2
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

unde se monteaza aceste filtre de polen?

Comment

uite aici un tutorial cu montajul filtrului de polen. de subliniat este faptul ca poti aborda si alta pozitie decat cea care se vede in filmare.

poza cu locul pentru filtrul de polen la ph2 este pe un forum concurent, nu aici. o sa caut acolo poza iar apoi trebuie sa o editez sa sterg semnatura forumului. poza mai tarziu pentru baiatul cu ph2.
                                Last edited by B 83 RMJ; 23 April 2009, 16:08.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google