Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@bogdan BOG: pozele promise. dupa cum vezi, portiunea hasurata cu galben trebuie sa o tai, si o sa arate ca in poza 2. nu e nimic diferit in afara de asta la ph2 fata de ph1. si se poate pune filtru si pe ph2(cele de export au din fabrica oricum).
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Multumim pentru poza....saptamana care vine imi pun si eu acum e clar ....
      Intalniri Logan Club Constanta:
      In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
      Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

da. spor la treaba. detalii gasesti pe linkul de mai sus, daca ai nelamuriri.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am uitat sa postez anterior....Cat costa un filtru sa se potriveasca, firma, modelul si de unde il comand si eu? un link ceva mi-ar fi de folos. Multumesc.
          Intalniri Logan Club Constanta:
          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

filtrul este original RENAULT. se potriveste de zici ca de acolo l-ai scos. eu am dat 65 lei pe el. daca te ajuta sa ti-l trimit eu prin posta ti-l trimit, dar suporti taxele postale

Comment

Si cam care ar fi diferentele?

Comment

vezi ca am pus un link putin mai sus. intra acolo ca acolo se vorbeste despre filtrul de polen. aici suntem offtopic.
                iti raspund, dar pentru alte intrebari cauta raspunsul pe celalalt topic. acolo o sa iti raspund in continuare daca e. ideea e ca am filtrul de polen pe masina de 2 saptamani si mai am fir de praf pe bord! este curat ca acum 2 saptamani. nici parbrizul nu se mai murdareste!

Comment

Eu am primit cadou de la cineva un spray de la BMW(special ptr interior) cu care sterg bordul si celelalte elemente din plastic. Nu contine silicon, insa are ceva in el care face ca totul sa arate ca nou. Asta a sunat a reclama

Comment

nu a sunat a reclama ca nu ai dat nici un nume la spray. eu am spalat fetele de usi in vana, si bordul il sterg ori cu solutie de geam ori cu servetele umede. am folosit si spray cu silicon, dar nu mai folosesc. mai am putin in tub, si o sa il folosesc si pe ala si altul nu mai iau

Comment

alindrgn..multumesc pentru poze

Comment

Folosesc un silicon lichid,il am de un an si inca mai am in sticluta nu e mare sticluta , si are un super miros de cirese.Pentru aplicare am o carpa nu stiu din ce material este un fel de piele ceva si nu lasa deloc scame.
                        sigpic

Comment

Probabil te referi la 2+2 Cherry...ala am si eu de 3 ani si e foarte bun
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da produsul 2+2 Cherry...este foarte bun il recomand nui fac reclama
                            sigpic

Comment

Si unde il gasesc si eu si la ce pret?

Comment

vazusem la un magazin de piese auto. vreo 20 lei parca era...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google