Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu folosesc biocarpet sau un spray pentru tapiterie,iar pentru plasticuri e foarte bun pronto acela multi...dau cu pronto si pe bord dar doar pentru al curata,ca pentru luciu tot cu silicon dau.

Comment

• Ce fel de silicon?

Comment

• la inceput am folosit silicon(in viata mea nu mai dau cu silicon) dupa care am folosit servetele umede(rareori) si acum il starg cu laveta umeda care le folosesc nevestele la buc isi fac treaba f bine si nu se mai vede atata praf cum era cu silicon sau cu servetele umede arata bine mai multe zile......cu respect

Comment

• Off topic.Pai vezi daca nu avem filtru de polen,danseaza praful pe bord.Sa vezi la astia care au filtru de polen ce curat ramane bordul.

Comment

• si plamanu'
            sigpic

Comment

• Foarte adevarat! Si eu mi-am montat filtru, si nu mai e pic de praf pe bord

Comment

• Intr-adevar cu filtru de polen se simte diferenta- vorbesc de praf.Eu de cand mi-am pus filtru de polen nu mai am nici un fel de problema cu praful ,si pe langa asta dau si cu un cockpit spray Nigrin care are si calitati antistatice,da si foarte putin luciu,are si miros placut.Recomand
                sigpic
                TM 01 DEO

Comment

• Pune eventual o poza cu recipientul daca se poate.

Comment

• poza recipient

Asa arata - eu l-am luat cred ca din real nu mai stiu exact.Isi face treaba f bine.
                    Attached Files
                    sigpic
                    TM 01 DEO

Comment

• Salutare, pentru bord, chedere si partile negre ale barelor de protectie folosesc servetele umede Carrefour, dar nu stiu ce sa folosesc pentru a curata ornamentele din plastic si material textil ale usilor. Bafta!

Comment

• Eu folosesc o carpa putin umeda, nu folosesc silicoane, spray-uri sau alte chestii pentru ca nu imi place ca luceste bordul

Comment

• eu folosesc asa :
                          - servetele umede (uneori)
                          - soutie de sters geamurile
                          - 2-3 lavete
                          - putin silicon spray
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @spulbercris:
                            pentru ornamentele textile ale usilor poti folosi solutie pentru tapiterie. se gaseste tot in carrefour sub forma de spray cu tot cu peria aferenta.
                            pentru plastice, poti folosi foarte bine servetele umede.
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• incercati sa spalati plasticaraia cu un burete care are o parte abraziva imbibat in pasta lichida CIF..face minuni..curata impecabil..apoi stergeti spuma rezultata cu o laveta umeda

Comment

• servetelele umede isi fac treaba foarte bine
                                My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google