ma gandeam ca pot sa dau odata cu spuma sau un sampon ceva si apoi cu apa. Daca ies 4 bari din el am crezut ca o fi bun de ceva. Asa scrie pe site ca e bun de spalat masina.
Curatator Presiune, A Incercat Cineva?
Collapse
X
-
Salut!
Am si eu un aparat low-cost Black&Decker.Ideea e ca l-am lasat iarna trecuta in garaj fara a scoate apa complet din pistol si acum, in timpul functionarii imi curge apa din pistol(fiind de plastic).
Gasesc sa-mi cumpar doar pistolul si furtunul aferent care se infileteaza la aparat?
Multumesc!
Comment
-
si daca poate cineva sa ma lamureasca, eu in weekend ma duc la tara si vreau sa imi iau un aparat dasta, DAR eu am apa din put adica trag apa cu o pompa care este bagata in put, acum intrebarea mea este: pot sa bag furtunul de alimentare cu apa direct in aparat si sa dau drumul la pompa sa bage apa incontinuu in aparat, nu se strica? sau trebuie sa am un bidom mai mare in care sa strang apa si sa-l conectez la bidon?
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostA...in cazul asta cumpar alt aparat
Daca e mai lung, oricum platesti in plus.
Originally posted by cata89ro2000 View Postsi daca poate cineva sa ma lamureasca, eu in weekend ma duc la tara si vreau sa imi iau un aparat dasta, DAR eu am apa din put adica trag apa cu o pompa care este bagata in put, acum intrebarea mea este: pot sa bag furtunul de alimentare cu apa direct in aparat si sa dau drumul la pompa sa bage apa incontinuu in aparat, nu se strica? sau trebuie sa am un bidom mai mare in care sa strang apa si sa-l conectez la bidon?
Sa nu se strice pompa de la fantana )
In mod normal, odata ce aparatul e amorsat (foarte important, sa nu-l amorsezi in sarcina, ci de la presiunea de la robinet, cazu tau pompa de fantana) dupa amorsare poti sa-l folosesti fara nici o alimentare cu presiune de retea sau pompa de fantana, isi trage singur fara stres, nu simti nimic la lance.
Comment
Comment