Curatator Presiune, A Incercat Cineva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu mi-am luat de ceva vreme Kaercher k2... este destul de ok, cu lancea circulara are jetul mai puternic.

pana acum am spalat masina de vreo 2 ori .. si a fost ok.

as vrea sa stiu de unde ati cumparat spuma activa?

Comment

• multumesc Octavian pentru lamurir, inca stau in dubi in privinta aparatului am gasit cateva, ce trebuie sa urmaresc la un aparat dinasta? puterea in kw? bari de presiune? vad ca este foarte laudat karcher, probabil ca aceeasi firma o sa-mi iau si eu

Comment

• Originally posted by Bogdan20cj View Post
        Si eu mi-am luat de ceva vreme Kaercher k2... este destul de ok, cu lancea circulara are jetul mai puternic.

pana acum am spalat masina de vreo 2 ori .. si a fost ok.

as vrea sa stiu de unde ati cumparat spuma activa?
        gasesti la praktiker

Comment

• Dupa mine lancea de spumare este cea mai importanta, mai importanta decat presiunea si debitul. Oricat de mare ar fi presiunea fara o acoperire buna cu spuma mizeria nu se ia. Eu am bosh si nu sunt multumit de lancea de spuma. Spuma poti lua de pe net, de la spalatorii si in Bc am vazut doua tipuri de spuma activa chiar marca Kaercher intr-un magazin.
          sigpic

Comment

• Salut am si eu un aparat Bosch Aquatak 10 care are o lancie si un bidonas ptr detergent, singurul inconvienent este acela ca nu are suficienta putere sa pulverizeze spuma activa sa fie asa alba ca si cei de la spalatorie, bidonasul are o sita pe care ma gandeam sa o suplimentez cu una mai fina, ma gandeam ca daca fac asta atunci de la presiune ar fi posibil sa faca spuma activa ca la spalatorie.

Comment

• Nu face.

Nici presiunea nu e ok si nici lancea de spuma sau borcanu pacii.
              Aia in spalatorie au un cap de lance mai profi pt spuma, in interior e un dispozitiv care face o anumita vibratie/frecventa care agita bine de tot ce iese (apa cu solutie) si d-aia iese spuma asa ca lumea.
              La noi nu face nici o frecventa nimic...sau daca face e mult prea putin...

Originally posted by 1.6_mpi View Post
              Dupa mine lancea de spumare este cea mai importanta, mai importanta decat presiunea si debitul. ..........
              Corect, eu spun ca e cel putin la fel de importanta ca lancea de presiune.

In lipsa nici nu ma mai stresez sa o folosesc, dau presiune ca lumea sa iau mizeria, apoi apa cu detergent?solutie in galeata/lighean si luata la manusa (manusa BUNA, nu cu 10 lei bucata).

Nu se zgarie si ia bine de tot.
              Last edited by Octavian; 28 May 2012, 17:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eventual ma mai gandeam la varianta ca in borcanul ptr solutie dupa ce bag spuma activa in el sa dau cu jetul de presiune in borcan ca sa o fac spuma ca si la spalatorie dupa care sa o imprastii pe masina cu pistolul

Comment

• nu iese nimic, doar te uzi, nu e rau pe caldura asta
                  sigpic

Comment

• Salut,

Am nevoie de niste pareri despre un aparat de spalare. As vrea sa-l iau pe asta . Deja nu mai gasesc spalatorie prin Bucuresti, aproape de casa, unde sa-mi spele masinile cum trebuie.
                    Astept raspunsuri de la cei initiati deja in tainele spalarii auto , daca rap. calitate/pret merita banii.

Merci
                    sigpic
                    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• nu cred ca se merita sa dai atat doar pentru tine..eu am un skill de 2 mil si merge brici..il am de 1 an si nu am avut niciun fel de problema..app pot face rost de solutie de curatat masina direct din spalatorie..cine este de prin apropriere ma poate contacta
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

Comment

• @faraonw

Mai, eu zic ca merita. Nu ar fi doar masinile de spalat. Mai e si curtea, asfaltul vine mai tarziu, dupa ce termina de bagat canalizarea. Pe jos am pusa piatra naturala si se scoate greu praful de acolo. Ce vroiam sa stiu e daca are suficienta presiune ca sa nu mai apelez la frecatul cu peria (merci Skandal ..). Ce am observat ciudat, din punctul meu de vedere, consumul de apa: 400 l/h !!! Mama ce lacaraie iese .... Ale voastre tot asa multa apa consuma ?
                        sigpic
                        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Salutare , am o pompa bosch si m i s a stircat lancea gasesc numai lancea sa o cumpar.

Comment

• intrebare : unde se scurge apa cu detergent care nu cred ca e putina ?! si care e consumul de apa ?

Comment

• @cosma83 eu am cumparat separat de la reprezentanta. Imi crapase din cauza inghetului. Am luat atunci 2, una cu cap care isi poate schimba pozitia. Anul asta mi s-a rupr garnitura de la o lance, probabil a imbatranit
                              sigpic

Comment

• Black & Decker 1300TDW sau SKil 0760?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google