Intretinere vopsea dupa "bombardament" cu criblura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intretinere vopsea dupa "bombardament" cu criblura

Salut,

Am mers zilele astea pe un drum european si... ghinion frate! Era garnisit cu criblura. In urma bombardamentului de care am avut parte dinspre citeva camioane care au venint "vitejeste" din sens opus am observat ca in citeva locuri vopseaua (albastru mineral - metalizata care va sa zica...) s-a cam dus (julit) si se vede... tabla. Stiu ca nu e bine sa ramina asa (pot apare puncte de rugina, of of - mai mai). Daca cineva poate da un sfat... multumesc anticipat.
    In rest, masine e noua (2000km), consum mediu dat de socotitoru de bord - 6,8 condus lejer.

S-auzim de bine...

Nu se ajunge asa usor la tabla, probabil ce vezi tu acolo e sprit chit care seamana cu tabla doar ca are o culoare spre alb.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am citit "polish"@bitza si m-am mai lamurit...
      S-auzim de bine!
      Last edited by dan_artene; 1 July 2007, 20:59.

Comment

Pai n-ai ce face cu polishul daca julitura a ajuns la chit, poate doar un creion de vopsea dar nici asa nu merge ca trebuie albastru mineral si nu se gaseste deocamdata culoarea asta. Cel mai bine te duci in service si ii ceri unui mecanic o sticluta mica de vopsea si dai pe locurie respective si dupa aceea polishezi zona aceea.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si eu am putin vopseaua luata chiar pe muchia usii.O sa ma duc la reprezentanta sa-mi retuseze zona sau daca nu vorba lui Andrei sa-mi dea aia acolo ceva si mi-o fac singur.Si la mine e pana la tabla .Mor de oftica
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Salut!
            Cum ai rezolvat problema cu vopseaua luata de pe muchia usii? Ai retusat-o la reprezentanta sau tu?

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google