Ala de la capota eu o sa-l pun ca sa nu mai patesc ca iarna trecuta cand mi-a intrat zapada peste tot...
Chederele Utile Masinii
Collapse
X
-
Praful si zapada nu intra neaparat pe acolo...Intra si pe sub motor, de la roti. Ala pe usa e bun ca nu intra praful. Nu stiu cum intra frigul pe acolo, eu nu-l simt. Cred ca de caldura in Logan nu poti sa te plangi, mai ales pe locurile din fataniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
@alindrgn:
Daca-ti bate vantul inseamna ca trebuie sa schimbi chederele cu care a venit masina. Daca pui altele suplimentare, nu stiu in ce masura iti izoleaza. Eu n-am probleme de genul asta. Cand portiera e inchisa, se fixeaza bine pe cheder.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
In concluzie, nici unul din chedere nu e eficient atata timp cat chederele masinii sunt bune.
Comment
-
Chederul de motor isi face pe deplin datoria. Testat pe propria piele. Si zgomotul e mai redus.Attached Files
Comment
-
e cehder pentru usa de la batrana dacie. m-am interesat ieri la un magazin de piese non stop si mi-a zis ca 35 de lei. l-am probat, si am sa ma duc dupa el sa il iau. cred ca isi face toti banii.
rog pe cineva care stie unde gasesc cheder autoadeziv, in afara de DEDEMAN, ca nu avem la brasov asa ceva.
chiar e cheder de usa de la furie? ca ala stiu ca are un 'cot' in colt, si in poza nu se vede sa fi fost taiat chederul. astept raspuns ca sa vad daca alt cheder mai merge, in afara de cel de la batrana dacieDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by lau View PostSi zgomotul e mai redus.
Comment
-
am fost si mi-am luat si eu. acum am realizat ca desteapta aia de ieri a spus ca era cheder de la solenza care l-a comandat unu si nu l-a mai luat. am fost la alt magazin de piese si am cerut cheder de dacie(nestiind ca ala de ieri era de solenza) si cand mi-a zis pretul de 19 lei imi venea sa ii zic sa imi dea 3 . desteptul de acolo m-a intrebat pe ce parte il vreau. i-am zis ca nu conteaza. deci 19 lei, o sa il pun azi si il trag in poze la my ride
p.s. cheder autoadeziv nu am gasit. daca stie cineva la ce se foloseste asa ceva, sa imi spuna. ca e mult mai simplu decat daca ma duc sa ii spun babeste. de exemplu l-am intrebat daca are spatiu depozitare de la baza consolei, si mi-a aratat o cotiera. i-am zis ca nu aia e, dar el tot insistaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment