Chederele Utile Masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ala de la capota eu o sa-l pun ca sa nu mai patesc ca iarna trecuta cand mi-a intrat zapada peste tot...

sigpic

Comment

Praful si zapada nu intra neaparat pe acolo...Intra si pe sub motor, de la roti. Ala pe usa e bun ca nu intra praful. Nu stiu cum intra frigul pe acolo, eu nu-l simt. Cred ca de caldura in Logan nu poti sa te plangi, mai ales pe locurile din fata
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

@TEN pt zgomot tb umblat alt undeva nu de acol se reduce zgomotul

Comment

Dani p... Eu ma refeream la zapada care mi-a intrat la motor in timp ce masina era in parcare si afara viscolea...

sigpic

Comment

@alindrgn:
            Daca-ti bate vantul inseamna ca trebuie sa schimbi chederele cu care a venit masina. Daca pui altele suplimentare, nu stiu in ce masura iti izoleaza. Eu n-am probleme de genul asta. Cand portiera e inchisa, se fixeaza bine pe cheder.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Mie la viteza mare imi cam intra relativ vantu in compartimentul habitaclu dar foarte putin
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

In concluzie, nici unul din chedere nu e eficient atata timp cat chederele masinii sunt bune.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ai incercat sa inchizi priza de aer de afara pune pe recirculare si vezi sintomele
                  Poate de acol vine vintul in habitaclu

Comment

Chederul de motor isi face pe deplin datoria. Testat pe propria piele. Si zgomotul e mai redus.
                    Attached Files

Comment

Azi ma duc si eu (dupa ce am vorbit cu ttine la intalnire si am vazut cat de bine protejeaza) sa iau un cheder, cat de lung ai spus ca trebuie?

Comment

e cehder pentru usa de la batrana dacie. m-am interesat ieri la un magazin de piese non stop si mi-a zis ca 35 de lei. l-am probat, si am sa ma duc dupa el sa il iau. cred ca isi face toti banii.

rog pe cineva care stie unde gasesc cheder autoadeziv, in afara de DEDEMAN, ca nu avem la brasov asa ceva.

Originally posted by valeriuciprian View Post
                        Asa arata chederul de la capota...
                        chiar e cheder de usa de la furie? ca ala stiu ca are un 'cot' in colt, si in poza nu se vede sa fi fost taiat chederul. astept raspuns ca sa vad daca alt cheder mai merge, in afara de cel de la batrana dacie
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by lau View Post
                          Si zgomotul e mai redus.
                          Impresie falsa, zgomotul ala nu se aude numai pe acolo, sa fim seriosi.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

alindrgn Pe cheder am dat 19 lei nu 35 lei.

Comment

Originally posted by alindrgn View Post

chiar e cheder de usa de la furie? ca ala stiu ca are un 'cot' in colt, si in poza nu se vede sa fi fost taiat chederul.
                              Da...e cheder de portiera de Dacia 1300...chederul la Dacia I300 nu are nici un cot...e drept
                              sigpic

Comment

am fost si mi-am luat si eu. acum am realizat ca desteapta aia de ieri a spus ca era cheder de la solenza care l-a comandat unu si nu l-a mai luat. am fost la alt magazin de piese si am cerut cheder de dacie(nestiind ca ala de ieri era de solenza) si cand mi-a zis pretul de 19 lei imi venea sa ii zic sa imi dea 3 . desteptul de acolo m-a intrebat pe ce parte il vreau. i-am zis ca nu conteaza. deci 19 lei, o sa il pun azi si il trag in poze la my ride

p.s. cheder autoadeziv nu am gasit. daca stie cineva la ce se foloseste asa ceva, sa imi spuna. ca e mult mai simplu decat daca ma duc sa ii spun babeste. de exemplu l-am intrebat daca are spatiu depozitare de la baza consolei, si mi-a aratat o cotiera. i-am zis ca nu aia e, dar el tot insista
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google