Chederele Utile Masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar pana la urma care ar fi atuurile chederului de sub capota?
    La ce ajuta el?

Comment

eu cred ca atenuaza un pic sunetul ala de tabla urat cand inchizi capota...cheder mi-am pus acu vreo 4-5 luni si... e la fel ca inaiinte...unii zic ca nu mai e asa zgomotoasa...povesti..

Comment

As vrea sa imi pun si eu,dar daca nu prea ajuta la nimic nu are rost.

Comment

deci...asta e parerea mea eu zic sa iti pui...ca macar se aude altfel cand trantesti capota.si nu mai e fier pe fier

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
            As vrea sa imi pun si eu,dar daca nu prea ajuta la nimic nu are rost.
            ajuta, cum sa nu ajute? nu se mai murdareste capota si motorul din cauza ca nu mai trece jegul de cheder

p.s. topicul se intituleaza 'chederele utile masinii', si aici se discuta despre chederul care il poti pune la motor, tocmai pentru ca este util
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

cristi mai stii cat ai dat pe ml de cheder cauciuc din Dedeman? Si cum se chema acolo ca sa stiu ce sa cer ?
              1.2 TSI

Comment

ala pentru motor e in jur de 19 lei la mai multe magazine de piese auto din tara. e cheder usa dacia 1310. asta ceri si iti gasesti
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@seiko:
                  Daca ar ajunge fier pe fier, s-ar zgaria sau ar sari vopseaua.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Dar nu sunt probleme cu inchiderea capotei?

Comment

Praf intra destul si prin masca de la radiator si prin partea de jos pe la scut. Nu poti scapa de praf in compartimentul motor la nici o masina...probabil acest cheder dominueaza putin prafuirea motorului insa gasesc mai utila antifonarea capotei motor pentru reducerea zgomotului din afara
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am pus si eu chedere pe portiere si la compartimentul motor . Sunt ok ambele lucrari caci nu mai intra asa mult praf pe la lufturile de la usi respectiv pe motor . De praf nu ai cum sa scapi . Daca am avea si noi motoare capsulate am face baie mai des la ele sa arate mai bine, dar asa cum sunt trebuie sa le ingrijim cum putem .
                        Recomand izolarea peretelui antifoc si a capotei cu elementele de pe diesel ( patrik de pe forum are asa ceva , eu de la el am luat )
                        1.2 TSI

Comment

de unde ai luat chedere pt portiere si cum se prind? cat te-a costat? raspunde repede pls ca plec imediat pana la piese auto ca vreau sa imi iau ceva si poate gasesc si cheder pt usi

Comment

imi cer scuze dar eram la serviciu si nu pot sta pe net . Acel cheder cu adeziv este luat de la Dedeman si este dublu am luat 6ml si a ajuns pentru toate portierele . Vezi mai sus in topic cum arata si de care sunt . Daca nu te multumeste ce vezi o sa postez cateva imagini cu ce am facut eu .
                            1.2 TSI

Comment

Dar chederele de sub capota se monteaza normal sau necesita ceva adeziv pentru a le monta?

Comment

Nu trebuie nici un adeziv...se baga prin presare in buza de tabla de la compartimentul motor.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google