Chederele Utile Masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si o gasesc la farmacie probabil.Dar cat de mult rezista pe chedere?
    sigpic
    TM 01 DEO

Comment

nu stiu ce sa zic... a doua zi chederul era uscat...nu au mai fost friguri cu ploi ...deci...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

15 lei, nou, nefolosit.. fata de magazine unde am gasit la 21-22 lei

Comment

Cred ca este folositor acel cheder de la capota.Noroc ca eu am si o berlina in curte la tara care rugineste.Am sa iau de la ea de la usa si am sa pun la golan.Sper sa fie bun.

Comment

Azi am montat acel cheder.Vine ca turnat.Inainte de montaj am spalat la el vreo ora ca avea mici depuneri de rugina si era murdar.Sper sa fie si folositor.

Comment

eu astazi o sa va fac niste poze, (e un fel de cheder) il puteti pune si voi, izolarea e super, numai patrunde mizeria si fonic e super si se vede altfel!
              lipsa text

Comment

Chederul ala e din alt topic Blaizer...nu vorbim aici despre inchiderea fizica a usii ci de incuierea ei.
                sigpic

Comment

scuze, scuze! si eu chiar facusem pozele.
                  dar si chederul izoleaza fonic!, Cristi Streulea stie despre ce este vorba.
                  cand inchizi usa, se aude axact ca usa unui mercedez, daca doriti pozele le pun cu acel cheder
                  Last edited by Bleizer; 4 November 2010, 11:31.
                  lipsa text

Comment

scuze pentru dublu post

am fost sunat si rugat sa pun pozele
                    - la inchiderea centralizata se reduce zgomotul cu 20...30% datorita acelui cheder
                    Alex125 din Bv. si Vlad din Tm. pot confirma, reduce zgomotul la incuierea centralizata si inchiderea usilorsi, reduce zgomotul la viteza mare si protejeaza de praf...o sa aveti confirmarile lor, nu e 100% dar e!
                    Attached Files
                    lipsa text

Comment

• De ce nu ai postat aici pozele cu chederele de pe portiere?...Ti-am explicat anterior despre ce se discuta aici.
                      sigpic

Comment

• am cautat si nu am gasit thread-ul, probabil ca din cauza ultimei postari din 11 Iunie.
                        lipsa text

Comment

• Bleizer cred ca ai gresit cu chederele alea... se mai scurge apa? Sunt convins ca oricat de bine le-ai pus tot intra apa pe sub ele, sau macar cand deschizi usa... te-ai gandit cum o sa fie iarna cu ele? Nu o sa ramana lipite pe usa cand o sa inghete?

Si ca sa fiu on-topic... cred ca pe langa actuatoarele low-cost folosite, la zgomotul respectiv mai contribuie si rezonanta usii... e atat de prost izolata masina incat suna a butoi. Cred ca este munca prea multa pentru un nimic... Nu am desfacut niciodata usa pana la actuator dar cred ca pentru a nu se mai auzi ar trebui izolat actuatorul de restul usii respectiv un cauciuc intre el si structura de rezistenta de care este prins...

Mai exista si varianta schimbarii lor cu unele mult mai bune insa nu stiu daca merita 200 lei toata combinatia doar pentru a nu se mai auzi.... si la urma urmei nimeni nu poate garanta reusita ( adica nu o sa se mai auda)
                          sigpic

Comment

• sinx...am cate un canal de scurgere, adica am decupat din el ca sa se poata scurge apa cea care vine de la usile din spate, iarna, sincer, nu am probleme, acel burete cauciucat isi pastreaza maleabilitatea, ar fi posibil sa inghete atunci cand o spal si sa fie ger la -20* afara, momentan nu am vazut ca ingheata
                            si credeti-ma ca reduce zgomotul si la inchiderea portierei si la viteza mare, protejeaza de praf ceea ce poate confirma si Cristi Streulea, acelasi burete la pus si Vlad din Timisoara pe masina
                            lipsa text

Comment

• Nu ai zis de unde ai cumparat acel buretel negru, cum se cheama,etc, cat costa?

Comment

• burete cauciucat, rezistent la apa si umezeala de la Bricostor, 5 lei mp., maine te anunt si cum se cheama

firma - dinamic92...gasiti pe Google, banda adeziva-Hellen, profil D, culoare-negru, latime 1 cm.
                                Last edited by Bleizer; 19 November 2010, 16:26. Reason: Automerged Doublepost
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google