Si o gasesc la farmacie probabil.Dar cat de mult rezista pe chedere?
Chederele Utile Masinii
Collapse
X
-
-
scuze pentru dublu post
am fost sunat si rugat sa pun pozele
- la inchiderea centralizata se reduce zgomotul cu 20...30% datorita acelui cheder
Alex125 din Bv. si Vlad din Tm. pot confirma, reduce zgomotul la incuierea centralizata si inchiderea usilorsi, reduce zgomotul la viteza mare si protejeaza de praf...o sa aveti confirmarile lor, nu e 100% dar e!Attached Files- 01.jpg (34.8 KB, 825 views)
- 02.jpg (29.8 KB, 765 views)
- 03.jpg (68.2 KB, 729 views)
- 04.jpg (70.5 KB, 748 views)
- 05.jpg (86.1 KB, 745 views)
- 06.jpg (85.7 KB, 651 views)
- 07.jpg (76.2 KB, 585 views)
- 08.jpg (72.7 KB, 617 views)
- DSC00002.jpg (68.3 KB, 649 views)
- DSC00003.jpg (59.3 KB, 661 views)
- DSC00004.jpg (62.7 KB, 681 views)
- DSC00006.jpg (57.5 KB, 638 views)
- DSC00007.jpg (75.5 KB, 639 views)
- DSC00008.jpg (46.5 KB, 640 views)
lipsa text
Comment
-
Bleizer cred ca ai gresit cu chederele alea... se mai scurge apa? Sunt convins ca oricat de bine le-ai pus tot intra apa pe sub ele, sau macar cand deschizi usa... te-ai gandit cum o sa fie iarna cu ele? Nu o sa ramana lipite pe usa cand o sa inghete?
Si ca sa fiu on-topic... cred ca pe langa actuatoarele low-cost folosite, la zgomotul respectiv mai contribuie si rezonanta usii... e atat de prost izolata masina incat suna a butoi. Cred ca este munca prea multa pentru un nimic... Nu am desfacut niciodata usa pana la actuator dar cred ca pentru a nu se mai auzi ar trebui izolat actuatorul de restul usii respectiv un cauciuc intre el si structura de rezistenta de care este prins...
Mai exista si varianta schimbarii lor cu unele mult mai bune insa nu stiu daca merita 200 lei toata combinatia doar pentru a nu se mai auzi.... si la urma urmei nimeni nu poate garanta reusita ( adica nu o sa se mai auda)sigpic
Comment
-
sinx...am cate un canal de scurgere, adica am decupat din el ca sa se poata scurge apa cea care vine de la usile din spate, iarna, sincer, nu am probleme, acel burete cauciucat isi pastreaza maleabilitatea, ar fi posibil sa inghete atunci cand o spal si sa fie ger la -20* afara, momentan nu am vazut ca ingheata
si credeti-ma ca reduce zgomotul si la inchiderea portierei si la viteza mare, protejeaza de praf ceea ce poate confirma si Cristi Streulea, acelasi burete la pus si Vlad din Timisoara pe masinalipsa text
Comment
-
burete cauciucat, rezistent la apa si umezeala de la Bricostor, 5 lei mp., maine te anunt si cum se cheama
firma - dinamic92...gasiti pe Google, banda adeziva-Hellen, profil D, culoare-negru, latime 1 cm.lipsa text
Comment
Comment