Chederele Utile Masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat de lung e chederul o lungime aproximativa?
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

2.5-3m. in poza e o parte. mi-a mai ramas aproape lungimea din fata, care este paralela cu spoilerul. lipsesc vreo 10 cm. cam un metru mi-a mai ramas. foarte bine prinde. nici nu mi s-a mai murdarit motorul zilele asetea noroioase
      Attached Files
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

in legatura cu chederul de la usi,m-am gandit si eu sa-mi pun,si mi-a zis cineva ca se opreste apa acolo si cu timul o sa rugineasca, zic sa te intreb sa ma lamuresti
        BC-69-PAD,,,va saluta
        sigpic

Comment

chederul ala nu il pui cu usurinta. trebuie sa insisti, deci nu vad cum ar putea sa intre apa, si de unde?? si in plus are ca un fel de perete la exterior, un fel de perii care nu ar lasa apa sa intre. ma duc sa fac o poza la ce mi-a ramas sa vezi cum e.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pozele. ultima poza nu e prea reusita, dar va dati seama cam cum vine dupa primele 2. prima e facuta cu blitz si a doua fara.

cu ocazia asta am masurat si lungimea chederului:

cheder folosit: 210cm
            cheder ramas: 120 cm
            cheder total: 330 cm
            Attached Files

Comment

salut nu stiu daca am gasit threadul care trebuie dar as vrea si eu un fel de cheder ce se pune pe marginea la aripi dar nu de la dealer ca e exagerat de scump 244 de lei bucata. La dealer au zis ca se numeste carenaj pentru aripi sau ceva de genul asta.As vrea si eu un pret informativ si un loc in Craiova de unde as putea sa il iau si scuze daca am fost offtopic.Multumesc.
              sigpic
              https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

daca vorbesti de protectii de aripi gasesti la piese auto cu 70-90 lei toate 4. daca nu de aia vorbesti, atunci nu stiu

Comment

deci daca ma duc la magazin si vreau cheder pentru capota... ce sa cer mai exact ???
                  Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
                  ID: cipry263

Comment

Ceri ceea ce scrie mai jos.
                    Originally posted by valeriuciprian View Post
                    cheder de portiera de Dacia 1300...
                    sigpic

Comment

Baieti am si eu o nelamurire referitor la montarea chederului la capota motorului . Am auzut , nu sunt ferm convins , ca defapt chederul ala poate face mai mult rau , in sensul ca dupa ce ai oprit motorul toata caldura degajata de el se ridica in sus cum este si normal, si defapt iese pe langa capota exact in zona unde se monteaza acest cheder. Obturand acea zona , caldura va afecta vopseaua capotei, mai ales vara si mai ales la cei ce nu au acea izolatie din fabrica . Exista riscul sa te trezesti cu vopseaua bulita pe capota ? Sau sunt povesti ?
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Mi-am pus si eu mai demult cheder d'asta la capota. Este intradevar util pentru ca nu se mai murdareste motorul. Nu pe acolo. Mai intra doar praf dar prin alte parti.
                        Recomand.

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
                          Baieti am si eu o nelamurire referitor la montarea chederului la capota motorului . Am auzut , nu sunt ferm convins , ca defapt chederul ala poate face mai mult rau , in sensul ca dupa ce ai oprit motorul toata caldura degajata de el se ridica in sus cum este si normal, si defapt iese pe langa capota exact in zona unde se monteaza acest cheder. Obturand acea zona , caldura va afecta vopseaua capotei, mai ales vara si mai ales la cei ce nu au acea izolatie din fabrica . Exista riscul sa te trezesti cu vopseaua bulita pe capota ? Sau sunt povesti ?
                          tu crezi ca asa tare ti se incinge motorul, incat sa nu aibe pe unde sa isi faca aerisirea? si daca are acel capitonaj pe capota nu mai sare vopseaua, dar caldura ce face? se imbiba in capitonaj? tu pui cheder, dar nu iti afecteaza grila din fata, de la radiator, si pe acolo poate iesi caldura. desi dupa cum zici tu, parca ai avea o masina din aia care atunci cand opresti motorul scoate fum pe la capota de suparare ca nu mai mergi cu ea. de curiozitate: ai simtit vreodata sa iasa caldura de la motor prin alta parte decat grila de la radioator? stai tu linistit ca nu patesti nimic daca pui cheder

Originally posted by cipry263 View Post
                          deci daca ma duc la magazin si vreau cheder pentru capota... ce sa cer mai exact ???
                          cheder usa dacia 1310. ~19 lei bucata.

Comment

Aline, eu am masina din 2007 si imediat atunci i-am pus cheder la capota. Normal ca nu a patit masina nimic . Nici nu-mi faceam griji pe tema asta. Dar era o poveste din cilul celor "nemuritoare", si voiam sa aud si parerile voastre.
                            Ma crezi chiar asa de copil?
                            , sunt cu ochii pe voi !
                            :thumbsup:

Comment

n-am zis ca esti copil, am zis ca e o chestie logica cum ca nu are cum sa se intample ceea ce ai scris tu. alea sunt povesti nemuritoare cum zici tu, facute de copiii speriati care nu stiu de ce se invarte roata cand pleci de pe loc. la logan nu trebuie oricum sa iti faci probleme ca si asa are lufturi gramada, spre deosebire de vw, audi, mertz unde mai mult ca sigur motorul e ca in vid, capitonat bine pe toate partile

Comment

recomand acel cheder pentru capota am si eu pus ..sa vad ce fdel de banda au astia la Dedeman si eu ...poate incerc si eu
                                1.2 TSI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google