Service Dacia In Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Dacia In Bucuresti

Salutare tuturor... Am tot citit pe forum despre faptul ca intalniti probleme cu service-ul Dacia. Eu am cumparat masina de la Adras-Bucuresti am am avut numai probleme cu ei... De fiecare data cand duceam masina in service cu defectiuni minore nu vroiau sa imi repare nimic. In fine, plin de draci si spume pun mana pe telefon si imi sun un unchi care e mecania auto. Surpriza mea a fost ca si-a schimbat locul de munca si lucreaza la un service Dacia. Il iau pe batran ( tata ) si ma duc cu el la service, eu cu masina, el sa vb cu unchi-miu. Surpriza a fost ca serviceul era al unor prieteni de-ai lui, cunostea seful de service si vreo jumate din angajati... Astfel am fost tratat ''regeste''. Ma gandeam sa facem cumva sa fie bine pentru toata lumea. Ma gandeam sa discutam putin si sa vedem cati dintre cei de pe forum nu sunt multumiti de service si cati ar putea sa fie dispusi sa il schimbe si sa mearga la cel de care am zis eu. Eu nu am nimic de castigat, nu incerc sa ii fac nici un fel de publicitate, eu sunt multumit ca nu am probleme cu service-ul. Daca ne strangem cativa din Bucuresti, sau daca sunt si cei din provincie dispusi, cu atat mai bine, eu as putea sa ma duc sa vb cu seful de acolo si sa ii zic:'' Bai nene suntem vreo 10-12 oameni cu Loganuri si avem toti probleme cu service-urile. Daca de acum inainte ne facem reviziile la tine la service, garantezi shi tu ca o sa fim tratati omeneste?'' ceva de genul... Nu poate fi vorba de discounturi, facilitati, sau poate cine stie... Ce ziceti? serviceul e undeva pe soseaua colentina, spre iesire... Eu am fost la service si am zis ca imi bate ceva la masina... Au aruncat baietii un ochi si in 10 minute aveam un set nou-noutz de bascule. Nu imi venea sa cred, chiar imi era frica sa nu ma puna sa le platesc. A fost totul pe garantie si raspunsul lor a fost ca nu dau piese de la ei si ca din contra, ei sunt platiti de Dacia ca sa le schimbe si mai au shi adaos. Ma gandeam sa ne grupam mai multi si sa ma duc peste nenea... Ce ziceti?

Aaaa... au si statie ITP, unde fac treaba calumea...

Specific inca o data: NU fac nici un fel de reclama, nu as avea nici un fel de avantaj, intrucat il am deja, insa as dori sa vin in spirjinul celor de pe Logan club intr-un fel sau altul. Astept pareri...
    Last edited by sinx; 27 November 2008, 10:34.
    sigpic

E de laudat initiativa ta. Tot respectul!
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@sinx Buna treaba.
      Daca nu le faci reclama, poate imi dai si mie adresa si un numar de telefon, o persoana de contact ceva pe PM, ca trebuie sa-i fac a doua revizie si mai am niste chestii care trebuie facute la garantie (imi bat macaralele la trecerea peste denivelari, de reglat linia de toba si eventual de ridicat bara)
      Multumesc!
      sigpic
      Ambition 1.5 dc

Comment

Pff...Eu am fost aproape la toate service-urile din Bucuresti.Cei mai simtiti au fost cei de la IPSO Service,dar nu sunt de laudat.In curand trebuie sa-mi fac aripa fata dreapta pe Casco,indreptat si vopsit,si ma duc la Nesti...Poate ma razgandesc si ma duc la service-ul de care spui tu,dar daca dai un reper ceva unde se afla mai exact?Ms.Bft.
        sigpic

Comment

Service-ul se gaseste in colentina... cam la 500 metri inainte de podul de la complexul europa pe partea dreapta! sunt niste steaguri mari dacia! scuzati ca nu am mai raspuns aici insa am shi uitat de threadul asta! Simpotrans parca se numeste... dupa ce duci masina acolo te suna in 3 zile cineva shi te intreaba daca ai avut ceva probleme... sunt verificati angajatii... daca ai avut probleme sau mai stiu eu ce incoveniente le rezolva imediat!
          sigpic

Comment

la ori ce service sant probleme singura solutie sa te lipesti de un mecanic bun si sa mergi numai la el eu asa fac de trei ani si jumatate si merge treaba bine

Comment

Singurul service organizat la care am fost este IPSO, de la ei am luat toate masinile, si la ei imi fac garantiile si reviziile.
              Probleme mai sunt si la ei, dar lipseste senzatia aia de "mana intinsa" din service-urile unde toata lumea este "ocupata" si nu te baga nimeni in seama.
              Altfel mai folosesc service-uri universale specializate pentru schimbat piese consumabile, cum ar fi discuri, placute etc, unde gasesc piese de firma "aftermarket" ( ex. Ferodo pentru frane) . La acestia insa mai persista problema de genul: programare la ora 12 si rampa este ocupata pana la 14....
              Last edited by detail; 20 March 2009, 22:09.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google