De reamintit că eu am și bare de amarare pe mașină. Scuze de off.
Bujii Logan
Collapse
X
-
Originally posted by dr_mke View PostAmu' trebuiesc duse tratative sa capat masina si pana la Pasti stiu sigur ca nu vede rotile de vara.
Cu acelasi Logan s-a consumat un test cu NCDHD, 1.4 remapat, cu rezultate stupefiante, a luat doar o jumatate de masina in treapta 1 dupa care ambele au accelerat absolut liniar pana la 160 kmh pe ceas.
............................
Tr I acum nu e edificatoare, jumatea aia de masina putea fi si din alti factori.
Insamna ca trage masina prietenei foarte bine pt 1.4 stock.
Sunt curios asa pe II si III blana, nu neaparat cu plecare de pe loc sa rupem rotile si ambreaju.
Comment
-
Originally posted by dr_mke View Post
Eu conchid ca-si fac treaba cu brio in conditiile date. Ca picanterie, Iridum Platinum se cam fac praf in 50.000 km la Impreza, daca-i calcata pe coada in mod constant si metodic
Am un set de NGK laser platinum folosite 20-30 mii km cod PFR6E-10 la 50 lei toate 4 ,noi sunt 200-250 lei,daca e interesat cineva sa le incerce...De donat nu le donez ca poate o sa am nevoie de ele,desi am pus acelasi cod noi.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment