astazi le-am schimbat si eu, am pus eyquem cu 2 electrozi, cele pe care le-am scos erau cu un electrod, si scria Renault pe ele... deci nu toate masinile au fost dotate din fabrica cu eyquem cu 2 electrozi.
Bujii Logan
Collapse
X
-
De vreo cateva sute bune de km am pus NGK V line. Ciudat sau nu si chiar intamplator, am observat un plus de putere chiar de la prima pedala, la acelasi stil de condus, fata de vechile bujii, eyquem cu 2 electrozi.I don't ride low, I fly high...
Comment
-
Nope, chiar am observat fara sa vreau; imi cunosc foarte bine masina. In plus, nu am cautat sa imi "tunez" masina, ci pur si simplu am schimbat bujiile dupa 30k km. Am fost foarte obiectiv, de'asta am postat aici dupa cateva sute de km si nu imediat ce am observat "schimbarea". Nu va inchipuiti ca acum zboara, ci e un zvac mai tineresc.I don't ride low, I fly high...
Comment
-
Originally posted by Macs View PostNope, chiar am observat fara sa vreau; imi cunosc foarte bine masina. In plus, nu am cautat sa imi "tunez" masina, ci pur si simplu am schimbat bujiile dupa 30k km. Am fost foarte obiectiv, de'asta am postat aici dupa cateva sute de km si nu imediat ce am observat "schimbarea". Nu va inchipuiti ca acum zboara, ci e un zvac mai tineresc.
Comment
-
diagnoza iese perfect. i-am facut. i-am curatat in seara asta bujiile si le-am reglat la 0.95mm iar cand voi termina banzina asta din rezervor o sa ii pun de la omv de 100. acum mai am 30 l de benzina de 95 de la petrom. desi bujiile arata bine, sunt arse frumos si capatul pistoanelor se vede ok, nu e afumat si nici funingine nu are. am observat in seara asta cand am scos bujiile ca nu mai sunt umede in capatul filetului dupa ce le-am reglat aseara la0.90mm(le aveam la 0.80 din fabrica)
Comment
-
Ai avut distanta mica la electrod.
Nu te mai stresa )
Eu am facut proba cu bujiile vechi reglate la 0,7 resp 0,8 resp 0,9 resp 1,0 mm, resp 1,2 mm.
La 0,7 mm aveam o repriza mai buna din turatii mici (gen 1500 rpm pe tr III sau IV) dar la turatii mai mari nu tragea ok, pur si simplu nu ma aprindea cum trebe amestecul bogat, demaraj cam slab.
La distanta mare (1,2 mm) tragea al dracu de bine in turatii mari, dar incepea sa se balbaie la ~5300 rpm si sub 2000 rpm mergea oleaca intrerupt.
~0,9-1,0 mm e distanta optima cred eu (nu cunosc cat e de fabrica)Last edited by Octavian; 26 November 2012, 22:07.
Comment
-
Trebe sa verific in carnet cat am cu bujiile astea (orighinale Reno cu 2 electrozi) banuiesc ca vreo ~25000 km, o sa verific sa vad ca e distanta acum.
De noi cred daca imi adcu bine aminte 0,9mm (nubag mana in foc, dar stiu ca am bagat lera la electrozi si cam atat )
Trage de rupe chiar si cu softu lenes care il am.
Comment
Comment