Deja am inceput s-o incing. Benzina Petrom si Lukoil most of the time, dar de 95. Benzina de 99 n-am bagat niciodata de cand am masina asta.
Bujii Logan
Collapse
X
-
Consumul de ulei nu cred ca e de la tipul de bujii ci mai degraba de la Segmenti uzati/ghid supapa , cum au fost reglate bujiile ? adica ce distanta ai la electrozi ? cati km ai cu ele ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by juann View PostMi-am commandat NGK V Line Nr. 28...voi reveni cu detalii cum se comporta. Apropo cam citi km tin bujiile NGK?
Am montat ngk-urile si ca o prima impresie la mers intr-un oras foarte aglomerat e ca motorul e mult mai vioi.
Vechile bujii erau eyquem cu 2 electrozi rulate 40.000 km.
Comment
-
De ce nu pui aceleasi bujii pe care le ai in prezent, adica alea de origine.? Pentru nehotarati, bujiile de origine sunt cea mai buna optiune, pentru ca nu e nevoie sa experimentezi. Eu pe 16v am avut Champion, pe care le-am inlocuit cu NGK Iridium -BKR6EIX.Last edited by IancuMIC; 10 November 2013, 13:54.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
De curand am schimbat bujiile originale cu unele noi indentice,EYQUEM RFC58LZ2E problema e ca fisele busiilor sar pe rand din ele.. nu s-ar de tot.. masina nu merge in 3 bujii.. dar chestia e ca nu stau infipte acolo, le gasesc plutind in capatul bujiilor, care o fii problema? Mentionez ca pana sa le schimb fisele stateau foarte bine infipte , nu se clinteau.
Comment
-
Probabil s-au "copt" capisoanele fiselor; fiind mai rigide nu mai stau pe bujii.
Verifica sa fie stranse bine acele piulite din capul bujiilor, pe care se fixeaza conectorul fisei; incerca sa infingi mai cu nadejde fisele.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment