Originally posted by dr_mke
View Post
Capra vecinului nu ma pasioneaza, pentru ca altfel nu cumparam Logan, ci alta masina, sa ma falesc la vecini. Doar ca nu-s genul, chiar de exista buget si atunci, exista si acum, pentru ceva superior cu cateva clase Loganului. Imi e mila de masina de servici cate gropi ia cu costuri serioase, asa ca Loganul e potrivit si el la ceva: la luat gropi la costuri mici.
Prefer sa bag banii in confortul familiei, vacante si altele, nu in harburi gen Logan pentru a-i mari performantele cu 0.01%. Eu sunt adeptul masinii stock, cum a fost facuta de la mama ei, producatorul.
Nu inteleg ce aveti voi, cei care folositi Iridium, cu cei care folosesc bujii normale, simtiti un fel de dispret ca nu ne alaturam cauzei voastre, de folosesti expresia "ce uameni!"?
Eu consider oameni absolut normali pe oricine care isi ingrijeste masina minim in limitele trasate de producator.
Loganul nu e masina de colectie sa stai cu carpa langa ea sa o lustruiesti zilnic, nu are o valoare nici cat o ciocolata expirata, dupa 5 ani, e doar un mijloc de locomotie.
Eu spun ca te atasezi prea mult de masinile pe care le ai. O sa scapi de asta, cand o sa devii tata. Daca iti doresti. Toate bune!
Comment