Originally posted by Nepotu123
View Post
Uite-ti raspunsul aici, mai jos - restul postului tau este egal cu zero, ma confunzi cu propria persoana
E printre putinele lucruri adevarate si la obiect scrise....e firesc, doar a citat de altundeva....
[QUOTE=einstein1984;1569588]DENSO Iridium Power plugs, with their .4mm center electrode, have been developed for performance applications. Because gradual wear will “round-off” firing points over time, the concentrated firing power and voltage requirement benefits will be reduced. For this reason, DENSO advises replacement after 30,000 miles."
Deci te ****pe ele ca tin cat alea de 10.
/QUOTE
Originally posted by dr_mke
View Post
Astepti raspunsul meu? Ti-am citit posturile si aici si dincolo.....experienta ta la masini se rezuma la 2 aspect: bujii NGK si Mobil 1 ulei esteric.....atat ! Despre alte aspecte mecanice tu nu poti sa te exprimi, pt ca lucrarile le faci in service, e normal, nu te pricepi....
Deci raspunsul meu avand in vedere toate astea este sa ramai la stadiul tau de "ulei Mobil 1 esteric"....si atat!
@ moderator: Daca multumirea pt ca am postat cateva poze la obiect pe acest site este sa ma banati pe celalalt cont (logan_fan), atunci e ok din partea mea, v-am inteles complet !
Se putea preciza de la inceput ca favorizati anumite persoane indifferent de ce anume scriu/fac pe forum si imi scuteati din timp.....chiar nu ma pasioneaza sa-mi pierd timpul inutil, aici nu am postat frecvent desi sunt inregistrat demult, m-a impresionat pustiul cand a scris de bujiile lui....
Am scris prea mult pt prea putin si pt prea putini .....
Comment