ti-am zis, vezi sa nu se rupa-n chiulasa.
Bujii Logan
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View PostOK, nu le schimbi, dar macar o data la 20000 ai pus o lera pe ele?
Originally posted by gorica1979 View PostTirtau sigur vorbesti de bujii pt benzina? Nu cumva amesteci bujiile incandescente pt diesel cu cele de benzina?Duba e pe benzina sau diesel? Sa stii ca sunt total diferite!
Comment
-
Originally posted by Kojak View Postacu' de ce le shimbi daca zici ca "se simt bine", de gura forumului?
ptr. orice eventualitate, da-le la filet cu putin wd40 dupa ce sufli cu aer zona, inainte de desfacere.
Originally posted by Kojak View Postacu' de ce le shimbi daca zici ca "se simt bine", de gura forumului?
ptr. orice eventualitate, da-le la filet cu putin wd40 dupa ce sufli cu aer zona, inainte de desfacere.
Originally posted by gorica1979 View PostOricum asteptam poze cu bujiile de 150k km! La un logan 1.6 mpi, cu bujii cu doi craci dupa 60.000km mergea ca dracu'.La un moment dat i s-a aprins becul antipoluare.Dupa schimbul de bujii a revenit totul la normal.Sunt foarte curios sa vad bujiile tale!
Comment
-
Bujii logan 1,2 schimbate la 156000 de km
Comment
-
Originally posted by 827sam View PostTotusi, de ce le-ai schimbat ? sunt afumate bine, semn ca numai scanteie buna nu dadeau ...
Originally posted by 827sam View PostTotusi, de ce le-ai schimbat ? sunt afumate bine, semn ca numai scanteie buna nu dadeau ...
Comment
-
De remarcat ca totusi nu prea au depunere de calamina, dar distanta intre electrozi e lejer peste 1.0mm (nu la toate, cred).
Io zic sa le pui inapoi, mai merg.
Nu ti le-a cerut vreun taximetrist de pe la viorel, sa le puna pe mansina lui?
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostDe remarcat ca totusi nu prea au depunere de calamina, dar distanta intre electrozi e lejer peste 1.0mm (nu la toate, cred).
Io zic sa le pui inapoi, mai merg.
Nu ti le-a cerut vreun taximetrist de pe la viorel, sa le puna pe mansina lui?
oricum asta e prima interventie in 156000 de km ...ma rog fara reviziile de rigoare .............Last edited by tirtau; 17 February 2015, 10:07.
Comment
-
Chiar nu inteleg de ce le-ai tinut atat pe cuvantul meu ! stii cat costa o bujie de origine pentru motorul de 1.2 16v ?? 20-23 de lei/bucata , nu pot sa cred ca nu dispuneai de 100 de lei sa iti achizitionezi 4 bujii.
Si faza ca nu mai gasesti bujii ca cele originale cu care a venit masina din fabrica , eu unul n-o consider valabila.
Deci sa inteleg ca le-ai schimbat la 150 k si nu la 175 k cum ai postat initial.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostChiar nu inteleg de ce le-ai tinut atat pe cuvantul meu ! stii cat costa o bujie de origine pentru motorul de 1.2 16v ?? 20-23 de lei/bucata , nu pot sa cred ca nu dispuneai de 100 de lei sa iti achizitionezi 4 bujii.
Si faza ca nu mai gasesti bujii ca cele originale cu care a venit masina din fabrica , eu unul n-o consider valabila.
Deci sa inteleg ca le-ai schimbat la 150 k si nu la 175 k cum ai postat initial.
scrie mai sus 157000 aproxim.....
Comment
-
Originally posted by tirtau View Posthahahhahahahah......e posibil ....ca mi le-a cerut mecanicul ...le da si el pe-o bere ceva .........
"vand set bujii logan benzina de origine OEM, noi-noute originale 100%, 0 km, calitate frantzuseasca, lot special, pret 80lei, doar azi, de maine, 100lei."
Comment
Comment