Ciudat. In catalogul dupa care le-am luat eu (catalog tiparit), bujiile astea au 0.9 mm. Culmea e ca, inainte de a le monta pe masina le-am masurat si atat au - 0.9 mm. E vorba de cele V-Line No28
Bujii Logan
Collapse
X
-
Originally posted by emanu900 View PostPentru cine mai e interesat:
- am testat timp de vreo 12.000 km NGK BKR6E care au distanta la 0,8 mm: trage mai fortos la turatii joase insa cand te duci in sus in turatii motorul isi pierde din vlaga, sunet de detonatii slabe. Cand le-am dat jos electrozii aproape curati, foarte putin afumati.
- recent am schimbat cu BKR6EZ care au distanta la 0,9 (Z-ul vine spune NGK de la special design, ce-o fi insemnand nu stiu) dar comparativ cu varianta anterioara cuplu la turatii joase e nitel diminuat insa pe masura ce urci (2500 rot incolo) motorul se aude net mai frumos, trage mult mai bine si nu da semne ca pierde din vlaga, personal mai mult decat multumit si sunt decis sa raman pe astea.
Comment
-
BKR6EZ
Type:BKR6EZ
Order no.:4619
Details
Wrench size:16,0 mm
Thread diameter:14,0 mm
Thread Length:19,0 mm
Spark gap:0,90 mm
Middle electrode material:nickel with V groove
Number of electrodes:1
Resistance:5k ohm
BKR6E
Type:BKR6E
Order no.:6962
Details
Wrench size:16,0 mm
Thread diameter:14,0 mm
Thread Length:19,0 mm
Spark gap:0,80 mm
Middle electrode material:nickel with V groove
Number of electrodes:1
Resistance:5k ohm
Comment
-
Originally posted by yrman View Postsi daca la BKR6EZ le diminuezi gap-ul devin BKR6E? sau invers .E diferenta de pret intre ele? Am avut si eu unu din modele, dar habar nu am care. oricum le facui gap-ul cu lera, asa romaneste :P
Diferenta o face GAp-ul si Z-ul acela, habar n-am ce inseamna 'special design'.
Cert e ca ma impac bine cu ele, dar repet, a mea nu mai e stock, are harta schimbata facuta prin dimsport.
Comment
-
am schimbat si eu bujiile am pus cica de "origine" si am reglat gap tot cu lera 0,8 sa intre lejer si 0,9 sa intre putin fortat , in speta fate de cele vechi care aveau un gap de 0,6 reglat cu o surubeltina nu aveam lera pe vremea aceea parca este mai fasneata dar eu spun ca si consumul , parca cam suge
Comment
Comment