Alea cu 2 electrozi de masa de la renault sunt chiar ok la banii lor. Eu am beru UXT1 (vezi pe google cum arata) si sunt multumit de ele.
Bujii Logan
Collapse
X
-
Apropo de NGK, ca-mi adusei aminte ca am pus acum 2 luni NGK BKR6EZ, pe cutie nu scria V-LINE(nici nu m-am gandit ca ar trebui sa scrie), insa profilul electrodului era in crestat in V exact ca pe site si daca nu ma insel parca aveau si un cod 4619 dar nu mai sunt sigur. Am vazut si in magazine cutii tot cu BKR6EZ pe care scria V-LINE. Exista mai multe tipuri de BKR6EZ sau am luat teapa? Cele clasice din ce-am vazut pe site nu au electrodul crestat in V.
Comment
-
Nu stiu de ce va mai complicati, luati-va NGK BKR6EIX, made in Japan, si ~100 000 km nu mai aveti treaba cu bujiile. Pe langa asta au si alte avantaje fata de bujiile clasice. La 170 lei / set cu transportul acasa chiar nu sunt scumpe.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostApropo de NGK, ca-mi adusei aminte ca am pus acum 2 luni NGK BKR6EZ, pe cutie nu scria V-LINE(nici nu m-am gandit ca ar trebui sa scrie), insa profilul electrodului era in crestat in V exact ca pe site si daca nu ma insel parca aveau si un cod 4619 dar nu mai sunt sigur. Am vazut si in magazine cutii tot cu BKR6EZ pe care scria V-LINE. Exista mai multe tipuri de BKR6EZ sau am luat teapa? Cele clasice din ce-am vazut pe site nu au electrodul crestat in V.
cineva (un ing.)mi-a raspuns asa:
v-line 38 vin set de 4
bkr6ez vin la set de 1 .
difera doar ambalarea,bujia fiind aceiasi.
acest raspuns l-am primit eu....
Comment
-
Si bujiile mele parca tot in Franta sunt fabricate, nu in Japonia, si mai scria ca sunt importate de UNIX(am intrat pe site la ei si exista separat No 38 la set de 4 - 90 lei si BKR6EZ cu rezistenta antibruiaj la 71 lei - de care am luat eu). Deci ce am luat sunt bujii V-line(clar au crestatura aia, ca doar atat am retinut la ele) in cutie de NGK Standard fabricate in Franta?
Comment
Comment