Pe bobine scrie Renault 7700875000 si mai jos Beru; de bujii sunt dezamagit, ma asteptam la niste bujii mai de doamne ajuta.Deja ma gandesc la un schimb.
Bujii Logan
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostPe bobine scrie Renault 7700875000 si mai jos Beru; de bujii sunt dezamagit, ma asteptam la niste bujii mai de doamne ajuta.Deja ma gandesc la un schimb.
Comment
-
De prin toamna tot am senzatia ca la turatii mai scazute nu mai am acelasi raspuns la acceleratie fata de ce eram invatat.Tot suspectam benzina de aceea am alternat utilizarea acesteia de la toate statiile, iar astazi mi-am propus sa fac si o verificare a bujiilor.Nu am gasit acea culoare oarecum caramizie, specifica unei arderi corecte, mai degraba sunt afumate.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
gata, mi am montat bujiile noi denso k 20 TT, merge brici, voi atasa niste poze cu vechile bujii NGK BKR6E si cu cele noi deci prima impresie despre denso sa zic asa e ok.
Comment
-
hai adi da i o forja sa vezi cum da scanteia :d
sa le arzi cu placere.
Comment
-
Schimbă Lukoil-u', o să-ți scadă și consumul. Vezi că ăia de la Lukoil au litru rusesc. Verifică cu o canistră. ;)Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
Comment