intre Denso Twin Tip si NGK v Line 28 care sunt mai bune?
Bujii Logan
Collapse
X
-
-
azi am primit si eu noile bujii. Am optat pt. Denso TT, aprox 45 de lei.Attached Files
Comment
-
Mai in gluma mai in serios se merita sa dau niste bani si sa ii pun ngk iridium la loganel (1.6 mpi). A avut cineva puse pe masinuta, sunt mai bune, cum se comporta motorul, influenteaza consum ceva? Momentan am Equyem pe masina si sunt schimbate de vreo 5000 mii km si nu pot sa ma plang ca nu merge masina, din contra pot sa zic ca merge mai bine dupa ce le-am schimbat pe cele initiale, dar ma bate gandul sa incerc ca prea le lauda lumea. Ce ziceti?
Comment
-
Originally posted by Danyell View PostMai in gluma mai in serios se merita sa dau niste bani si sa ii pun ngk iridium la loganel (1.6 mpi). A avut cineva puse pe masinuta, sunt mai bune, cum se comporta motorul, influenteaza consum ceva? Momentan am Equyem pe masina si sunt schimbate de vreo 5000 mii km si nu pot sa ma plang ca nu merge masina, din contra pot sa zic ca merge mai bine dupa ce le-am schimbat pe cele initiale, dar ma bate gandul sa incerc ca prea le lauda lumea. Ce ziceti?
Bucura-te de masina, foloseste-o asa cum e daca functioneaza bine, ca nu va deveni BMW daca pui una sau alta pe ea.
Comment
-
Am zis sa scap si eu de tremuratul exagerat de vizibil de la relanti si am schimbat bujiile vechi (Eyquem cu 2 electrozi) cu cele pe care le tin in portbagaj de jumatate de an (Eyquem cu 1 electrod; am fost nemultumit de ele, sa vad poate imi schimb parerea).
Cam asa arata bujiile de fabrica dupa 65000km:Attached FilesLimba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
salut, imi pare rau, nu am rabdare sa citesc toate cele 80 de pagini ale threadului, iar pe google nu gasesc nimic concret ... Intrebarea mea e: la Loganul de 1.4 ce cheie trebuie pt desfacerea bujiilor ? intr-un loc am citit ca trebuie cheie de bujii de 16 si in altul de 21 ...Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment