Originally posted by Leo0608
View Post
Eu aici m-am uitat. Stii vorba aia, cand esti bogat si ai valoare ca ai dat "imensa" suma de 244 lei pe niste bujii trebuie sa-ti arati "valoarea" facandu-i pe altii saraci. Tu ia-ti si un set de jante de Porsche, ia sa vezi ca va incepe sa fuga de sub tine Loganu. Noi astia alde mai saracii am realizat ca Loganul e tot Logan, il intretinem bine dar nu-l placam cu "haur", si tot asa de saraci ce suntem, ne-am mai luat si alte masini(daca intelegi ce vreau sa zic prin masini). Si conducand si alte masini, ne-am dat seamna ca decat sa-ti iei un magar si sa bagi x lei in el incercand sa-l faci cal, mai bine suma aia o pui deoparte si-ti iei direct un cal. Asa ca te rog, nu-mi mai duce grija mie si celorlalti saraci ca mine care mergem cu NGK-uri si care nu avem acasa un altar cu Loganu din parcare placat cu haur de 24 k.
Mai mai repet a mia oara, eu doar am pus problema rentabilitatii acestor bujii pe o masina simpla si fara pretentii cum e Loganu, vs bujii normale, nu am nimic cu cei care au Iridium, fiecare e liber sa dea si 1000 lei pe un set, sa le foloseasca sanatosi si cati mai multi km!
Comment