Seba si eu la 1310 tot asa am "patit" . Mergea mai bine masina cu Sinterom decat cu Bosch.
Bujii Logan
Collapse
X
-
nu esti singurul, mai cunosc cazuri, tot cu bujii boasche aduse din germania. ata prin anii '90, cand lucrul nemtesc era mai nemtesc decat ce se produce acum in geermaniaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostCumnatul meu are aproape 70000km, nu a schimbat bujiile niciodata si merge ca si in prima zii...
Eu le-am schimbat la 47 mii, cei de la Dacia s-au mirat ca nu au fost schimbate la 30 mii cum e recomandat.Last edited by viorel73; 17 April 2009, 14:34.B 44 NWP
Comment
-
Motorul merge bine, chiar mai bine ca inainte. Acum nu sunt sigur daca numai de la bujii, pentru ca am schimbat si uleiul, filtrul de ulei si aer, dar oricum e mai ceva ca inainte. La consum nu am remarcat vreo diferenta. Eu stiam ca sunt garantate 90.000 Km, oricum sper sa uit de bujii."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
....nu e obligatorie schimbarea la 30.000km a bujiilor. Pana la urma a recunoscut si producatorul incepand cu 19 februarie 2008(asta dupa ce a taxat cativa ani oamenii degeaba). Cel mai bine e sa le verificati la 20.000 km.Attached FilesLast edited by mike077; 23 April 2009, 08:57.
Comment
-
cum vine asta, cu un eletrod pt gpl? cu un singur electrod, destinat masinilor ce functioneaza pe gaz, sau unul dintre electrozi e pt gpl, caz in care ma intreb cum dracu stie scanteia sa fuga la electrodul care trebuie...
ma gandesc ca prima varianta, deci iti dai seama cat de multe putem spune despre bujiile asteaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
stie cineva daca NGK-urile sunt mai bune ca bujiile de origine? ce recomandati? am gasit NGK la 15 lei si de origine la ei la 23 lei ( 1 electrod)....ce sa fac? c e mai bun?
stie cineva??? trebuie sa stiu urgent!Slow & Safe
Comment
Comment