Arcuri Sport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arcuri Sport

M-am gandit sa-mi pun niste arcuri sport pe masina

Intrebarea e , daca pot pune arcuri sport fara sa schimb telescoapele originale.
    Vreau sa-i las garda la sol mai jos, dar umai din arcuri, deoarece daca imi pun si telescoape o sa scuture prea tare, si imi strica directia + indoit de jante, daca iau o groapa

Am auzit zvonuri ca daca pun numai arcuri o sa mi se strice telescoapele originale.Este adevarat?
    Masina vreau s-o cobor vreo 4 cm, si sunt hotarat in privinta cumpararii arcurilor sport, cu conditia sa nu-mi strice ceva pe masina

Si daca imi schimb doar arcurile, suspensia va scutura mai tare?
    Last edited by andrei; 11 August 2007, 13:48.
    sigpic

Nu stie nimeni nimic?
    sigpic

Comment

arcurile sunt pereche cu amortizoarele pt. ca in momentul cind micsorezi garda la sol prin scurtarea arcurilor si amortizoarele trebuie sa fie mai scurte altfel ai sanse sa bata pistonul din amortizor in capatul cilindrului si sa strici amortizoarele.
      cit priveste "scuturatul" suspensiei asta se rezolva din amortizoare nu din arcuri si acum daca pui amortizoare sport o sa scuture suspensia dar se pot face combinatii de arcuri cu amortizoare in funtie de ce vrei tu sa obtii.

de acea arcurile trebuie sa aiba amortizoarele potrivite pt. ele atfel nu la jenti indoite trebuie sa te gindesti ci la masina rasturnata.

Comment

Merci de informatie.Am ramas afis, asa ceva nu stiam.Eu am auzit ca cu arcuri sport(fara telescoape) obti o performanta mai mare decat cu suspensia stock, sa nu mai vorbim de aspect.Asta am auzit doar, dar nu am vazut nimic concret
        Atunci pot cobora cumva masina fara sa-i schimb telescoapele originale?
        sigpic

Comment

este clar ca se shimba performantele sau aspectul masinii daca schimbi una din componentele suspensiei (arcuri sau amortizoare) dar numai schimbarea arcurilor va duce la stricarea amortizoarelor stock sau va trebui sa fi atent cu ce viteza treci peste obstacolele de pe drum.

Comment

daca schimbi arcurile ideal e sa schimbi si amortizoarele,oricum cert e ca masina va fi mult mai stabila pe curbe si in general la mers si asta pentru ca vei avea o garda la sol mai mica,doar ca te va zdruncina putin cand treci prin gropile patriei sau linii de tramvai prin oras in rest pe drumuri bune nus probleme.
            problema e ca amortizoarele sunt ceva mai scumpe pentru logan cam 1600 ron

Comment

Arcuri galbene (de serie sunt albastre) cu telescoapele aferente si ai terminat treaba. Garda va fi micsorata cu aprox 30 mm, dar in mod sigur fara sa afecte tinuta masinii negativ, treceri peste cale ferata, gropi, etc. Va fi mai rigida. Cine are bani, merita facuta treaba asta. Galbene sau albastre, ma refer la codu' de culori

Comment

merge sa schimbi doar arcurile fara sa schimbi amortizoarele.Eu asa am facut,fata se coboara destul de mult,distanta dintre roata si aripa este de "3 degete" si inainte erau "5 degete si " Spatele se coboara ceva mai putin,din telescoape se coboara mai mult.Garda la sol este data de arcuri...doar ca omori repede amortizoarele cu arcurile astea sport,de aceea e bine sa le pui alea ce coboara doar cu 3 cm ,si nu cu 4.5 cm...
                Performante sunt si asa...doar ca masina o sa inceapa sa tzopaie pe drumuri cu gropi ...
                Raspunsul la intrebarea ta : garda la sol se miscoreaza,cand te pui in masina...ai impresia ca te asezi,nu te urci in ea ) , doar ca telescoapele astea o sa fie tot timpul comprimate si nu mai apuca sa isi faca toata cursa... si o sa scuture mai tare...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Normal sa aibe ca efect sa te scuture mai tare. Dar daca schimbi arcurile si pui din astea mai tari (galbene) cel mai indicat e sa schimbi si telescoapele. Nu as schimba numai arcurile. Oricum...discutam, in viitorul apropiat tot nu voi schimba nimic. Dar daca nu se lasa si de spate proportional, o sa stea rau in bot. Mie imi place spre exemplu cu suspensia actuala, cand am ceva bagaje in portbagaj, sta excelent.

Comment

cand schimbi arcurile trebuie si amortizoare noi stii cum e asta? cand intri in hora trebuie sa joci pana la sfarsit
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

Nu stiti cumva daca mai sunt ceva promotii sau reduceri la arcurile sport?
                      La Racing Nick mai sunt ceva promotii, ca am citit ca acolo aveau ceva mai demult?
                      sigpic

Comment

Daca stiti ceva, spuneti-mi va rog
                        sigpic

Comment

si cam cat ar costa un set complet de arcuri + amortizoare? si de unde le pot lua?
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

cele mai ieftine arcuri sunt la LOGtuning... in jur e 5 mil ...
                            amortizoarele vreo 11 mil
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by adi_trif28 View Post
                              Nu stiti cumva daca mai sunt ceva promotii sau reduceri la arcurile sport?
                              La Racing Nick mai sunt ceva promotii, ca am citit ca acolo aveau ceva mai demult?
                              iti face reducere de 5% daca le zici "am vazut anuntul pe 4 tuning" eu asa am procedat si mi-au facut reducerea
                              Last edited by SUPERCAR; 27 January 2008, 22:26.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google