Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hm! Nu e prea buna...Am folosit si nu e cinestiece...Amandoua.
    Attached Files

Comment

• de ce nu sunt bune?dau alta nuanta?

Comment

• Deci bagati de seama...NORMAL ca daca numai dai cu sprayu si atat n-o sa fie nimic bun...daca e vorba de o suprafata mare. Dupa aplicare trebuie polishare si lacuire.

Daca e vorba de suprafata mica se poate da pe un bat de chibrit sau filtru de tigara (cum a si spus cineva aici) si remedia defectu fara sa se observe mare lucru (gen zgarieturi si vopsea sarita de la vreo pietricica sau lovituri in stalpi cum am patit eu).

Eu doar eram disperat ca nu gasesc nuanta la griu' asta (am dat in portbagaj de proba si pare ok).
        Attached Files

Comment

• Sunt bune sprayurile astea, dar fara polishare si lacuire, pe suprafata mare, nu rezolvi nimic ca au alta nuanta.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Corect, pe suprafata mare not a chance! Cred ca nu ne punem sa vopsim noi o usa toata...sper.
            Asta numai pt. ca nu va fi exact aceeasi nuanta, de iesit ar iesi daca faci totul cum trebuie (cu polish sa scoti eventualele asperitati si lacuire).

PS: am facut cu spray alb la 1300 grila radiator incalz. interioara, a iesit ca porcu, in sensul ca nu a avut luciu si profunzime. Trebuia macar un polish.

DAR, foarte interesant, ca in functie de pigmentii care sunt bagati in sprayuri, unele pot avea depunere f buna (portocaliu spre rosu ca exemplu...sau negru). Albu e cel mai nasol.
            Asta gri inchis metal, depune bine.

Comment

• Originally posted by fabulous4u2 View Post
              Cum faceti cand se usureaza pasarile pe masina? Ca nu cred ca iesiti imediat cu carpa si cu apa si stergeti.....dupa ce le lasati 1-2 zile pe masina dupa aia se observa pe vopsea cand le inlaturati?

cum am facut yo si am fost multumit am turnat apa din abundentza pe excremente pana sa inmuiat bn apoi lam dat jos cu o carpa si nu sa vazut nici o urma sau pata dupa

Comment

• Originally posted by FLORYN View Post
                Asa e . Eu am dar cu ceara pe toata masina, si am frecat la ea cca 4 ore, dar a meritat. Imi pare rau ca nu am dat-o din prima zi de cand am luat-o. Oricum nici acum nu-i tarziu,

din cate am inteles yo si pe unde am mai citit toti ziceau ca nu e bn sa folosesti nici ceara din primele luni ale masini si nici polishu in exces pt ca dauneaza mai ales polishu care suptiaza stratul de vopsea

Comment

• pana la stratul de vopsea mai este,intai lacul...nu recomand polish,dati cu solutii degresante........polish mai tirziu
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• ca tot veni vorba de lac am un prieten are tot logan si mi a aratat ca a sarit lacul de pe aripa din fata stanga si nu stia ce sa faca voi ce stiti eu i am zis sa nu o mai spele cu presiune ca sare mai rau se poate reface in service?

Comment

• Lacul nu sare de la presiune, poate de la ceva detergenti cu continut chimic care produce arsuri sau topirea lacului sau de la agenti externi (grindina).
                      Si se poate reface in service, dar cred ca va trebui revopsire.

Comment

• Eu am cumparat VS Platinum 9 din reclama TV ) dar inca nu am apucat sa il folosesc. Cand am sa o fac va spun si care au fost rezultatele

Comment

• am observat ca am o problema, pe portbagaj sunt 2 pete, e un fel de lipici, e cam ca atunci cand lipesti un abtipild pe ceva apoi il scoti si raane lipiciul ala dp el.
                          am luat ce aveam niste apa si un buretel cu plasa peste...nu se curata.
                          la spalatorii nu cred ca iese, ar trebui dizolvat cu ceva ma gandesc, dar cu ce astfel incat sa nu arda lacul/vopseaua?
                          interesant e de unde ar putea proveni rahatu ala, ca singur nu cred ca a ajuns acolo

Comment

• Cu polish ai incercat?
                            Ca sa nu ajungi la diluant, cu ala se ia sigur, dar poate se ia si vopseaua.

Comment

• cu polish nu ca inca nu am luat, ala cand o sa fie mai cald ca sa scot si zgarieturile dp aripa si bara, dar nu cred ca aici e treaba de polish.
                              mi s-a recomandat sa dizolv detergent in apa si...cu solutia astfel obtinuta sa incerc sa curat zona.
                              l-am pus dar maine o sa-l incerc, acum mi-e prea lene

Comment

• Mi-am comandat de la mafra.ro niste produse,ziceau ca o sa ma contacteze telefonic dar inca nu au facut-o.Mai astept sa vedem,sper sa le primesc curand.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google