Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt bune cele de la Mafra, mai ales polish-ul.
    Sa citesti instructiunile de pe ele si ai grija sa nu dai cu polish pe partile din plastic.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• m77 sa spui si aici cum merge polish-ul, si eu tot de acolo as vrea sa iau luna viitoare niste prostii.

P.S solutia cu detergent a reusit

Comment

• O sa va spun in mod sigur impresiile mele despre produse.Mi-au confirmat telefonic comanda si ar trebui in mod normal maine sa primesc produsele.

Comment

• Originally posted by band206 View Post
          Eu am cumparat VS Platinum 9 din reclama TV ) dar inca nu am apucat sa il folosesc. Cand am sa o fac va spun si care au fost rezultatele
          Ai ramas dator cu un raspuns privind rezultatele .

Comment

• lacul si pe usa fata

Dupa vopsit capota si aripa stinga fata ,vopsitorul a mai aplicat lacul si pe usa stinga fata,e ok,nu se vede nimic [QUOTE=mihai.gigi;68144]In urma unei tamponari

Comment

• Cat te-a costat polishul de la Ma-fra ? Am inteles ca si cele 3M sunt bune.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Dupa parerea mea polish-urile de la 3M sunt mai bune ca alea de la Ma-fra.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si produsele Sonax sunt foarte bune

Comment

• Originally posted by crisxx View Post
                    Si produsele Sonax sunt foarte bune
                    le gasiti si aici: www.magazinpiese.ro

Comment

• Lamuriti-ma si pe mine un lucru,o spal periodic la aceeasi spalatorie cu spuma activa,dar de cate ori le zic sa-mi dea cu ceara dupa spalare(cu bani bineinteles), imi spun ca spuma contine ceara si nu mai trebuie sa dau si nu stiu ce sa cred are sau nu.Mentionez ca sunt prieten si cu patronul si cu angajatii si nu cred ca m-ar minti.Ce spuneti sa-i mai trag o ceara lichida de la SONAX dupa spalare(in particular) sau sa ma incred in ei.
                      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Pai ceara aia care zic ei ca e continuta in spuma activa e vax.Daca vrei sa faci o treaba buna,dupa spalare,aplica mataluta o ceruire ca la mama ei,si incearca sa folosesti ceara solida.E mai rezistenta in timp.

Comment

• Am banuit eu ca e apa de ploaie ceara aia din spuma,asa ca nu-mi ramane decat sa astept sonax-ul ceara, s-o dau singur si poate ajutat de nevasta ca asa mi-a promis.Oricum multumesc pentru parerea ta.

Comment

• Unde spal eu harbul , dupa udare , spuma , limpezire dau cu o ceara lichida si apoi o limpezesc din nou . Urmeaza uscarea cu pielea . Daca o spal eu acasa de 3 ori dupa aia , orice lichid de pe masina fuge in draci .

Am gasit acum circa 4 ani la Mol un spray cu o ceara sau polish nu mai stiu ce . Cu 2 din astea am dat dubita ( lucram pe un Ford 3.5 tone ) toata , a iesit si belea si mi-a scos si o gramada de zgarieturi de pe ea . Din pacate nu stiu cum se numea si nici nu am mai gasit .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Eu am folosit ceara Formula 1,semisolida...mi-a luat cam 3 ore sa o aplic!Pe cutie scria ca imi ajunge sa dau de 3 ori dar mie abia mi-a ajuns o singura data.Am cumparat si 2 lavete moi cu microfibre,un burete mai mare pentru aplicat ceara si 3 bucati de piele de caprioara pentru a usca masina inainte de ceruire!Cu o laveta stergeam ceara si cu cealalta lustruiam!

Comment

• Florin77 si eu inainte cand spalam masina(veche) tot acelasi procedeu foloseau(ca al tau) si se cunostea,acum vax,spuma cu ceara inclusa(alt vax) de ce dracu nu vor sa dea si cu ceara lichida eu nu stiu,parca nici nu vor sa faca bani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google