Nu iese cu ulei.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
-
Incearca si tu cu WD-40, eu zic ca iese.
Comment
-
Exista si prin super-market-uri asa ceva, dar nu Sonax.
Comment
-
Am si eu o problema
imi spal masina in fata blocului cu furtunu si sampon...Iar dupa ce o limpezesc...Nu dau cu nimic pe ea...Si atunci cand se usuca are niste pete pe ea..
stiti cumva daca trebuie sa o sterg cu o carpa sau ceva ca sa nu mai ramana acele pete dupa spalat?
Comment
-
Toate masinile spalate si nesterse sau neuscate cu aer cald raman cu pete. Trebuie stearsa, dar cu o carpa mai moale ca altfel o sa faci microzgarieturi si se va matui cu siguranta. Eu ii dau cu o carpa de bumbac si cu polish (se gaseste si in comert polish sau ceara, referitor la preturi - depinde de bugetul fiecaruia), dupa ce o sterg in prealabil, dar frec la ea vreo 2 ore. In schimb rezultatul se vede, si rezista si la urmatoarele 3-4 spalari.Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
-
Cel mai bine dupa spalare sa o stergeti cu o carpa din piele naturala (da' e scumpa ca naiba, 50-70 lei.
Eu am primit de la prietenul meu din Dubai ( ) o carpa de piele sintetica cu putere mare de absortie. Se gaseste si la noi (dar n-am gasit decat mai mici) pe la ~25=30 lei. E din aia ce o ti in cutie si tre' sa stea tot timpul umeda.
PS: NU folositi polish in mod frecvent. Ceara e buna.
Comment
-
Polish o data pe luna este enorm...Asta daca e polish adevarat, nu vre-un lustru expres!Folositi ceara dupa fiecare spalare...Polish-ul numai cand va fi cazul (vopsea matuita, zgarieturi, vinderea masinii, etc)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Varmiu a lasat masina la servici langa o fabrica de tractoare. Desteptii de acolo au vopsit in curte cu grund niste utilaje...Jumate de masina este gazata cu punctulete de grund.
Cu ce sa dea sa curete: dilunat, benzina ..Sau ce?..Masina este un bmw 316i.
Comment
-
Sa mearga sa faca o polishare la un atelier mare, pe bucatile de caroserie care sunt afectate.
Comment
-
Am luat azi din Carrefour o ceara ,,Stac plastic" se cheama.
A auzit careva de ea?
Stati sa v-o si arat
E buna oare?
A costat 15 lei,dar mi se pare cam nasoala.
De ce spun asta?Arata asa ca un chit sau plastilina si cica e toxica si iritanta.
O sa vad cum o sa iasa masina dupa ce o sa dau pe ea.Attached FilesLast edited by andrei; 8 September 2008, 23:59.
Comment
Comment