Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Red_Alin View Post
    Baieti incercati asa ceva ca e foarte buna.
    Cat ai dat pe cutie?

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
      Eu am achizitionat solutie concentrata pentru spuma activa...cam pentru 60 de litrii...acum astept sa vina vreme mai calda ca s-o testez cu aparatul de presiune.
      PS: Solutia e din cea care se foloseste special pentru spalatorii auto
      Mai da' esti tare secretos ) , spune te rog cati litri are bidonu, de unde ai luat-o si desigur, cat e halatu.
      Crezi ca numai tu vrei solutie?? ))))

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
        Cat ai dat pe cutie?
        Vreo 30 si ceva de lei a fost.Din Carrefour.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
          Mai da' esti tare secretos ) , spune te rog cati litri are bidonu, de unde ai luat-o si desigur, cat e halatu.
          Crezi ca numai tu vrei solutie?? ))))
          Solutia am luat-o de la niste baieti de la o spalatorie auto pe care-i cunosc si a costat 30 de lei vreo 4 L...mi-au spus ca asta ar ajunge pentru vre-o 60 de litrii de spuma activa (amestec cu apa bineinteles)...din cate vad pe bidon scrie ChemSol Group si sunt specializati pe consumabile la spalatorii auto. Interesant e ca cica sa nu pun substanta asta in alt bidon decat cel original pentru ca are efect coroziv Intreaba si tu la vre-o spalatorie auto de unde isi procura ei substantele..prefer d-astea profesionale decat sampon din Carrefour
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Efect coroziv are sa stii, eu am ''luat'' )) un litru intr-o sticla de Cola, am lasat-o peste noapte in sticla, a doua zi mai aveam jumate de solutie in sticla...mancase fundu' .
            Cel mai bine sa o tii intr-un borcan de sticla d-ala de muraturi, diluata cu ceva apa.
            Eu puneam cam 100 gr solutie (dar nu stiu de care era, marca) la 2 litri de apa, dizolva absolut orice urma de musca constipata si alte cele de pe masina.
            Am mai luat de la baieti, dar au inceput sa se traga pe cur, adica sa mi-o dilueze si normal ca m-am prins.
            Pe ~4 litri n-ai dat mult deloc. Mai mult de 2 litri solutie diluata nu cred ca poti folosi la o spalare (eu cel putin cam atat foloseam maxim). Deci ~60 litri o sa-ti ajunga o vara...

Comment

• Cand o veni timp de ti-e mai mare dragul sa bibilesti masina o sa vad cum e asta care o am. Daca imi ajunge toata vara e parfum...imi scot banii si pe substanta si pe aparatul de presiune. Cand mai trec pe la spalatorie le cer si niste ceara d-aia care folosesc ei...mai am un prieten care si ala isi spala masina tot la mine cand e cald..il pun sa decarteze
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai vrei 3 luni... ))
                Si eu abia astept sa pot sa stau s-o spal EU )) , s-o ceruiesc, parfumez, tzac tzac, pac pac, etc etc...

PS: la mine a venit vecina (buuna) sa vada cum merge jucaria, adica scula, aia de spalat masina. I-a placut (da' nu i-o spal daca nu decarteaza si ea ceva...macar o data.. )) )
                Last edited by Octavian; 2 February 2009, 20:45.

Comment

• pentru cei ce nu stiau si va spun ca am patito chiar eu orice dejectiede pasare se ia cu diluant.
                  exact eu am avut problema ca la o nunta am lipit flori pe capota masinii cu scoci.evident k mi-a ramas lipiciul ala care nu a iesit sub nicio forma la nicio spalatorie. solutia a venit din partea unei firme care mi-a brand-uit masina. cand am vazut-o pe tipa cu diluant pe vopseaua mea mi-a picat fata. dar apoi a ramas super.

deci diluantul e excelent.
                  fara

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                    Vreo 30 si ceva de lei a fost.Din Carrefour.
                    Astazi am fost la un magazin de piese auto si ceara asta era 15 lei diferenta mare!

Comment

• Originally posted by spanu View Post
                      pentru cei ce nu stiau si va spun ca am patito chiar eu orice dejectiede pasare se ia cu diluant.
                      exact eu am avut problema ca la o nunta am lipit flori pe capota masinii cu scoci.evident k mi-a ramas lipiciul ala care nu a iesit sub nicio forma la nicio spalatorie. solutia a venit din partea unei firme care mi-a brand-uit masina. cand am vazut-o pe tipa cu diluant pe vopseaua mea mi-a picat fata. dar apoi a ramas super.

deci diluantul e excelent.
                      Cacatu de pasare nu-i tot una cu lipiciul de scotch.
                      Oricand o apa calduta combinata cu ceva mai mult detergent lichid dizolva mai bine rahatu de pasare (un acid il cureti mai bine cu o baza). Pulverizezi de cateva ori si vezi cum se dizolva incet.
                      La fel si unsoarea se ia foarte bine cu aceeasi metoda.

PS: nu prea m-as juca cu diluantul pe lacul masinii...mare grija ca asta e mai al dracu' ca benzina.

Comment

• Am observat azi cateva zgaraieturi in partea din spate, pe portbagaj. Nu sunt mari, dar am impresia ca se vede alb acolo. Ce pot face? Sa le las asa?

Comment

• Incearca sa faci o poza sa vedem cat de cat ce este (cat e de nasoala treaba).
                          Daca nu sunt de profunzime se pot scoate cu polish.

Comment

• nu ai ce sa le faci decat sa vopsesti tot. mie mi-au facut-o "prietenii in bucuresti cu cheia. 6 zgarieturi pe aripa si usile dreapta. nu merge la polish daca agatza la unghie.

am un filmulet cu zgarieturile mele..dar nu stiu cum sa-l postez. sa imi spuneti cum as putea sa le scot.
                            Last edited by spanu; 2 February 2009, 22:14.
                            fara

Comment

• Nu stiu cat de bine va dati seama, nu prea ies cu blitzul, oricum nu sunt adanci, nu agata la unghie.
                              Attached Files

Comment

• ies la polish pentru ca sunt mici(nu sunt adanci)
                                fara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google