Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by radu2008 View Post
    Astazi am fost la un magazin de piese auto si ceara asta era 15 lei diferenta mare!
    Poate nu a fost la fel.
    Nu stiu ce sa zic.
    Mi se pare totusi prea mare diferenta.
    Eu atat imi aduc aminte ca am dat pe ea.

Comment

• eu beneficiez la servici de aceste solutii din fericire solutia se pune 400g la 15l apa este un vas special in care se baga presiune si se da pe masina ori ca spuma ori pulverizata dupa care se lasa 5 min. si se baga jetul de apa avem unu profesional cele mici nu curata dupa care se da cuceara se clateste tot la presiune si se sterge iese brici si dureaza cam 10 min. asta dupa ce te obisnuiesti dupa cateva spalari

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
        haide mai oja???

eu am dat comanda de culoare, mare scofala, si apoi am tamponat usor locul cu pricina...
        Pentru doua ciupituri a cate 1 mm patrat fiecare m-am gandit sa aleg solutia mai comoda. Crede-ma, functioneaza, are luciu. tot ce trebuie. Sper sa nu fie nevoie vreodata pentru suprafete mai mari, ca atunci, categoric, tot la vopsea ajung.
        Logan Ambition 1.5 DC

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
          Pune si o poza cu ceara care ai folosit-o!
          Aceasta e ceara pe care o folosesc, e un produs AMWAY.
          Attached Files
          Last edited by spulbercris; 3 February 2009, 21:48.

Comment

• Da mai multe detalii.
            E lichida din cate imi dau seama.
            De unde ai luat-o?
            Cat ai dat pe ea?

Comment

• Originally posted by spulbercris View Post
              Aceasta e ceara pe care o folosesc, e un produs AMWAY.
              Ms ca ai avut timp sa pui o poza!!!!

Comment

• Produsul se gaseste in reteaua de distribuitori Amway si costa 35-40 Ron. Incearca sa faci rost de un catalog de produse.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                  Poate nu a fost la fel.
                  Nu stiu ce sa zic.
                  Mi se pare totusi prea mare diferenta.
                  Eu atat imi aduc aminte ca am dat pe ea.
                  Pacat ca nu i-am facut o poza sa vezi ca era acelasi produs pe care tu l-ai cumparat o sa il cumpar cand da caldura si ma apuc de treaba!

Comment

• @spulbercris:
                    E sigur doar ceara sau e un produs usor abraziv? Citeste cu atentie eticheta. Un coleg de-al meu a avut asa ceva si scria marunt pe spate ca da lustru datorita compusului usor abraziv.
                    La Selgros se gaseste ceara carnauba, cea mai buna pentru intretinerea caroseriei, la circa 20 Lei, in cutii galbene. Daca va intereseaza, pot pune o poza. Nu fac reclama, e doar o informatie pentru doritori.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Topcat daca ai timp poti pune o poza pentru informarea celor interesati.

Comment

• Oricum e foarte greu sa intreti vopseaua de pe Logan.
                        Dupa parerea mea e prea subtire stratul fata de alte masini.

Comment

• Asa e la multe masini, chiar si la cele din grupul VAG.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• andrei te inseli amarnic.
                            Am spalat acuma intr-o zi Logan-ul meu si un Passat-ul unui prieten din 2005 de culoare neagra.Deci la Passata zici ca e dat cu 10 straturi mai mult decat la Logan.

Comment

• Compara masinile din acelasi segment de low end...Passat-ul nu e low end...iti spun eu ca sunt masini cu vopsea si mai de calitate decat Passat-ul...alea pe la 50.000 euro in sus. Vrei sa "stai sus" platesti
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Corect,dar eu doar faceam o observatie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google