If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu stiu ce vezi tu Aline (ma rog, vesnicul/eternul VW, nu-i mai zi si tu cum spun toti ''grupul VAG'' ca VAG inseamna altceva) , dar cand spal Loganu meu si Focusu lu fratello (care e mai nou) a mea luceste mai tare, fara sa o cerui (ambele sunt gri inchis metal).
PS: a zgariat-o si el un pic...imediat s-a vazut grundu.
sicer dupa cateva spalari o dau cu cera pentru protectia vopselei si a luciului in plus nu e scupa o poti da singurel si poti ramane chiar uimit de rezultatele obtinute
P.S. L logan vopseaua e data intr-un strat grosut mie mi-a zgariat unu masina cu cheia destul de adanc ji nu s-a vazut grundul
Iata si cutia cu ceara Carnauba.
Eu o dau cam de 4 ori pe an cu ceara si e suficient (primavara la iesire din iarna, vara de vreo 2 ori, si toamna la intrare in iarna).
Sunt necesare carpe moi si rabdare.
Am vazut masini "de soi" cu vopseaua ciobita. Astea sunt drumurile de la noi, cu pietricele care sar pe caroserie si pe parbriz, si astia sunt unii soferi de la noi, carora nu le pasa ca este criblura si din respect pentru ceilalti sa mearga putin mai incet pe portiunea respectiva.
Pe langa cuvintul magic ''rabdare'' pe timp de vara as mai adauga si cuvantul ''bere'' ))
Trebuie unsa si instalatia lucratorului. (tot cam asa o fac si eu ~4 ceruiri/an)
Sunt curios daca va arata tot asa utilaju anu asta prin primavara cand il iau la ''puricat''.
Poza e din octombrie parca, anu trecut.
Polishata (cu polish foarte fin, aveam un inceput de ''panza de painjen''), ceruita, bibilita
Da, depinde cum te uiti la ea (personal NU suport sa vad vreo urma de ''paianjen'').
Eu cu produsele care le am, doi ani sunt sigur ca mi-o pot intretine ok (daca nu ma apuc sa mai fac treaba si la altii).
la inceput, de doua ori am spalat-o ca fraierul cu carpasi a prins o tenta de "casa de paianjen" dar astept sa vin soarele sa luceasca
Eu o spal cu buretele si sampon (de par) o inmoi cu furtunu si dau cu buretele cu spuma si o clatesc cu furtunu si o sperg cu o piele de caprioara de cand o am de 1 an de 4 ori am duso la spalatorie in rest acasa si nu are nimica .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment