Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu stiu ce vezi tu Aline (ma rog, vesnicul/eternul VW, nu-i mai zi si tu cum spun toti ''grupul VAG'' ca VAG inseamna altceva) , dar cand spal Loganu meu si Focusu lu fratello (care e mai nou) a mea luceste mai tare, fara sa o cerui (ambele sunt gri inchis metal).

PS: a zgariat-o si el un pic...imediat s-a vazut grundu.

Comment

• sicer dupa cateva spalari o dau cu cera pentru protectia vopselei si a luciului in plus nu e scupa o poti da singurel si poti ramane chiar uimit de rezultatele obtinute
      P.S. L logan vopseaua e data intr-un strat grosut mie mi-a zgariat unu masina cu cheia destul de adanc ji nu s-a vazut grundul
      si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• Iata si cutia cu ceara Carnauba.
        Eu o dau cam de 4 ori pe an cu ceara si e suficient (primavara la iesire din iarna, vara de vreo 2 ori, si toamna la intrare in iarna).
        Sunt necesare carpe moi si rabdare.

Am vazut masini "de soi" cu vopseaua ciobita. Astea sunt drumurile de la noi, cu pietricele care sar pe caroserie si pe parbriz, si astia sunt unii soferi de la noi, carora nu le pasa ca este criblura si din respect pentru ceilalti sa mearga putin mai incet pe portiunea respectiva.
        Attached Files
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Pe langa cuvintul magic ''rabdare'' pe timp de vara as mai adauga si cuvantul ''bere'' ))
          Trebuie unsa si instalatia lucratorului. (tot cam asa o fac si eu ~4 ceruiri/an)

Comment

• da asta sa stii ca asa e...

Comment

• Sunt curios daca va arata tot asa utilaju anu asta prin primavara cand il iau la ''puricat''.
              Poza e din octombrie parca, anu trecut.
              Polishata (cu polish foarte fin, aveam un inceput de ''panza de painjen''), ceruita, bibilita
              Attached Files

Comment

• la inceput, de doua ori am spalat-o ca fraierul cu carpasi a prins o tenta de "casa de paianjen" dar astept sa vin soarele sa luceasca
                sigpic

Comment

• Cei mai fericiti sunt cei cu gri metal , foarte greu se vad micile zgarituri.

Comment

• A mea e gri metal si credema daca e spalata si e in semiumbra se vad zgarieturile ar daca e un pic prafuita nu se mai vede aproape deloc

Comment

• Gri metal e gri-ul ala ce seamana cu gri-ul de la Jetta ,Opel etc?

Comment

• Da, depinde cum te uiti la ea (personal NU suport sa vad vreo urma de ''paianjen'').
                        Eu cu produsele care le am, doi ani sunt sigur ca mi-o pot intretine ok (daca nu ma apuc sa mai fac treaba si la altii).

PS: Alin treci pe mess

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                          Eu cu produsele care le am, doi ani sunt sigur ca mi-o pot intretine ok
                          stii cum a sunat? ca si cum ar fi o fata.
                          sigpic

Comment

• sa stii ca asa e parca ar fi fost o reclama la....

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                              la inceput, de doua ori am spalat-o ca fraierul cu carpasi a prins o tenta de "casa de paianjen" dar astept sa vin soarele sa luceasca
                              Eu o spal cu buretele si sampon (de par) o inmoi cu furtunu si dau cu buretele cu spuma si o clatesc cu furtunu si o sperg cu o piele de caprioara de cand o am de 1 an de 4 ori am duso la spalatorie in rest acasa si nu are nimica .

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                                stii cum a sunat? ca si cum ar fi o fata.
                                Da, am citit din nou, asa e ))))))))))))))
                                Ma rog, cert e ca am grija de ea sa arate ca in prima zi...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google