Pai si tu atuci o mai duci la spalatorie?
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Am cumparat azi de la baumax sampon cu 6 lei inca nu l-am incercat sa vad cat de bun e se pune un capacel la 10 litri de apa si se da pe masina cu buretele masina fiind udata in prealabil ,am vazut aparat de spalat la fel cum are Octavian era 230 lei iar spum activa speciala pentru aparat aceeasi firma era 60 lei 5 litriAttached Files
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostPai si tu atuci o mai duci la spalatorie?
Vara o spal destul de des cu jucaria, dar o mai duc si la spalatorie cand mi-e lene sa trag matzaraiele (aici se pierde mult, trage furtunu, trage cablu de curent, strange furtunu...asta e cel mai nasol).
Comment
-
Numai sa va luati in calcul in timp de spalare cel putin dublu fata de cel din spalatorie.
Jetul la jucariile astea e relativ ok ca presiune, dar e mic, debitul de apa incomparabil mai mic fata de sculele profi.
Deci trebuie insistat mai mult si daca nu folositi solutie activa (sau ceva sampon macar , impreuna cu o manusa fina de bumbac) n-ati facut nimic.
Si obligatoriu sa va luati in dotare o carpa de piele (sau sintetica, dar de calitate) pt stergerea dupa spalare. Daca nu-i buna carpa, n-o sa faceti treaba buna, raman dare sau mai rau, zgariati lacu.
Sau daca n-o stergeti deloc, o sa arate nasol, raman pete pe masina (mai ales de la calcarul din apa).
Deci musai o carpa de calitate (nu orice carpa pe care scrie ''de sters masina'')
LE: una de piele e in jur de 50 lei, una sintetica buna (nu prea am vazut la noi) de aia care se pastreaza tot timpul umeda in cutie, e in jur de 30-40 lei.Last edited by Octavian; 8 February 2009, 10:47.
Comment
-
Da, aia de caprioara e cea mai buna, dar e scumpa (acum si buna si ieftina nu gasesti).
Eu am una sintetica, primita de la un prieten din Dubai , sterge si asta foarte bine, dar aia de piele ramane cea mai adevarata.
PS: probabil ca la urmatoarea prima (ceea ce nu va fi prea curand) o sa-mi iau una de piele si eu )))
Comment
-
Mai deci te rog, nu ma mai supara si tu... ))
Sambata trezit de dimineata, vreme frumoasa afara (ora 8 20) imi zic ''gata, ma duc la spalatorie sa fiu primul s-o fac boboc''.
Nici nu mi-am baut cafeaua, ma duc la baietii mei , cand colo, plin tata...mai erau 2 masini in fata, deci s-au trezit puturosii cu noaptea-n cap in weekend sa-si spele masina.
M-am dus si a doua oara...si mai plin, da? OK, ''lasa ca ma duc acasa, bag jucaria in functiune si o fac eu boboc!''.
Si uite asa am bibilit si eu vreo 2,5 - 3 ceasuri la ea, bibelou am facut-o )) (mai ales ca mergeam si la intalnire cu forumistii )
Azi...arata ca porcu asta-i treaba...
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostDa, aia de caprioara e cea mai buna, dar e scumpa (acum si buna si ieftina nu gasesti).
Eu am una sintetica, primita de la un prieten din Dubai , sterge si asta foarte bine, dar aia de piele ramane cea mai adevarata.
PS: probabil ca la urmatoarea prima (ceea ce nu va fi prea curand) o sa-mi iau una de piele si eu )))
Comment
-
Dragi co-forumisti, nu fiti suparati: e foarte tare si sa-si spele vecina balconul deasupra masinii tale, dupa ce ai spalat / sters / ceruit / lustruit / gadilat / si eventual parfumat-o...
Sa fim sanatosi si sa ajungem sa avem curti si garaje toti!Logan Ambition 1.5 DC
Comment
Comment