Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uni oameni nu au bun simt dar nu ai ce sa le faci ca oricum nu inteleg cu vorba buna de cat sa te certi cu ei mai bine i lasi in pace asta este romania.

Comment

• Piele naturala am gasit in hypermarketul Pic. Nu e foarte mare, nu e nici foarte ieftina, dar isi face treaba bine. Avem si una sintetica de la Petrom parca si nici ea nu e rea, dar e altceva.
      Logan Ambition 1.5 DC

Comment

• sal, azi am cuparat de la chemiclean spuma activa bidon de 20kg la pretul de 130 lei,face toti banii,am luat si un vermorel de 5 l pret 50ron <impreuna cu colegii de munca>.la o cantitate de 5 l de apa pun 150 ml de solutie.dau prima data cu apa apoi cu spuma si apoi clatesc cu apa si la final o sterg cu o piele, iese marfa.

Comment

• Bine ca ai avut cu cine sa cumperi solutie de spalat si un sprit asa te-a costat mai putin.

Comment

• Da,buna ideea asta.

Comment

• A meritat efortul de a da cu ceara pe masina...acum ca a inceput sa ploua vad diferenta: pe a mea sunt doar broboane de apa si se scurg foarte repede in timp ce pe alta masina netratata, tabla e toata uda...ieri aveam si un gainat de pasare si dupa ce s-a uscat s-a luat foarte usor fara sa-l sterg cu carpa umeda asa ca va recomand tratamentul cu ceara
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Care ceara e buna si ieftina?
                ABS+ 1.6

Comment

• Ceara gel ,intinsa si lustruita voiniceste peste tot ce inseamna vopsea pe masina.Ceara lichida isi pierde rapid calitatile (este adevarat ca este mai usor de aplicat).Cautati pe la marcile Arexon si Sonax ce au in oferta.

Comment

• A mea e gen pasta se intareste ca naiba pe tabla.Ai ce freca pe ea,dar merita rezultatul.

Comment

• Pai asa trebuie, sa se intareasca si apoi o iei la carpa...si asta e si cea mai durabila...a mea se numeste ABRO si e la cutie galbena. Am tratat 3 masini intr-o saptamana si a mai ramas inca de vre-o 4-5 masini

Comment

• cu ceara am dat batrana. dar dupa ce frecam ramanea carpa crem (culoarea masinii). ori era coincidenta, ca si culoarea cerei era tot un crem. coincidenta sau nu? adica exista riscul sa se curete din lac, apoi vopsea?
                        sigpic

Comment

• Eu am dat pe visiniu, alb si albastru mineral (3 masini diferite ca marca) cu aceeasi ceara si de fiecare data carpa a ramas in culoarea crem deci nu se ia vopseaua ci asa e ceara uscata plus ca nu contine particule abrazive cum are polish-ul deci n-are ce lac si vopsea sa se ia

Comment

• Salut nu stiu daca am intrat bine daca am gresit scuzele mele daca nu am nevoie de un raspuns urgent.Ieri am avut un incident am fost tamponata usor in spate de un cielo si am probleme la bara spate stanga si mi-a spart ochiul de pisica si doua trei dungi cam cat degetul de groase si de 4-5 mm adincime si cam 5-10cm lungime.Ce ma intereseaza este cum ar fi mai bine sa repar bara sau credeti ca vor sa o schimbe ca eu cam asta as vrea una noua?Am facut actele la politie si o fac prin rca EUROINS stie cineva ceva despre ei?Apropo cand merg se aude un troncanit in spate unde ma lovit ce ar putea fi?Ce ar trebui sa mai verifice cei din service?Mersi astept...........
                            Last edited by rontz_rontz; 18 March 2009, 23:25.

Comment

• In primul rand nu aici trebuia postat dar te ajutam. Cei de la service o sa iti dea indreptare si revopsire daca e doar putin zgariata, iar ochiul acela de pisica il pune nou.... nu se va mai observa nimic.... fa totul al service si gata.... cat despre troncanit... probabil sa se fi desprins bara putin sau se fi rupt vre-un surub de prindere care zdrangane.... oricum cei de la service se vor uita dupa ce dau bara jos.... stai linistita.... se rezolva. Succes
                              Intalniri Logan Club Constanta:
                              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• se gaseste la real ( pt timisoara ) carpa super pt lustruit si sters ... la fel si ceara si polish mai multe firme
                                (\__/)
                                (='.'=)
                                (")_(")

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google