Am si eu o intrebare: Cam cate polish-uri duce stratul de vopsea de pe logan?
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
@vasile78: Se poate da de cel putin de 10 ori in acelasi loc, fara efecte negative.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostAm observat ca cu cat ai mai mult grija de masina cu atat se zgarie mai repede cand nu-i dai atata importanta este mai bine!
Ai dreptate, dar stii de ce (parerea mea)? Atunci cand te chinui s-o tii curata ca lacrima, si freci la ea sa fie vopsaua ca noua, vezi imediat orice zgarietura, cat de miiica ar fi, iti sare in ochi! (la un moment dat fie renunti, fie te enervezi si o iei de la capat).
Daca o lasi in plata domnului , nu observi ce mai apare pe ea si daca apare nu e o problema, nu sare in ochi.
Singura problema ar fi daca vrei sa te pui s-o faci luna, dupa ce ai lasat-o neingrijita mult timp (eu stiu...un an) ai mult mai mult de lucru, cand vezi cate mici zgarituri are, e posibil sa si renunti la treaba.
De asta e mai bine cate o ceruiala la doua-trei luni(pt cine are timp si vrea o vopsea bine intretinuta) sa ii faci periodic cate o inspectie vizuala (o data pe luna) sa vezi daca a mai aparut ceva nou.Last edited by Octavian; 21 April 2009, 23:18.
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostExista un polish ,,Prevent".Cativa prieteni mi-au spus ca ar fi mult mai bun decat o gramada de polish-uri.Cica e la vreo 16 lei tubul si desi e ungureasca e foarte bun.Voi stiti ceva de acest polish?
Face minuni desigur, freci mult cu el, iei tot lacu pana la urma.
La frate-meu pe Logan (acu vreo 2 ani) era s-o fac de ''comando'' , atata am frecat-o cu Prevent ca am scos toate zgarieturile si vopseaua a devenit un rosu foaaarrrte aprins , nu mai semana cu nici un rosu pasion, mai un pic si luam jos si vopseaua.
Comment
Comment