Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare: Cam cate polish-uri duce stratul de vopsea de pe logan?

Comment

• Am observat ca cu cat ai mai mult grija de masina cu atat se zgarie mai repede cand nu-i dai atata importanta este mai bine!

Comment

• @vasile78: Se poate da de cel putin de 10 ori in acelasi loc, fara efecte negative.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
          Am observat ca cu cat ai mai mult grija de masina cu atat se zgarie mai repede cand nu-i dai atata importanta este mai bine!

Ai dreptate, dar stii de ce (parerea mea)? Atunci cand te chinui s-o tii curata ca lacrima, si freci la ea sa fie vopsaua ca noua, vezi imediat orice zgarietura, cat de miiica ar fi, iti sare in ochi! (la un moment dat fie renunti, fie te enervezi si o iei de la capat).
          Daca o lasi in plata domnului , nu observi ce mai apare pe ea si daca apare nu e o problema, nu sare in ochi.

Singura problema ar fi daca vrei sa te pui s-o faci luna, dupa ce ai lasat-o neingrijita mult timp (eu stiu...un an) ai mult mai mult de lucru, cand vezi cate mici zgarituri are, e posibil sa si renunti la treaba.
          De asta e mai bine cate o ceruiala la doua-trei luni(pt cine are timp si vrea o vopsea bine intretinuta) sa ii faci periodic cate o inspectie vizuala (o data pe luna) sa vezi daca a mai aparut ceva nou.
          Last edited by Octavian; 21 April 2009, 23:18.

Comment

• Tavi te-am tot sunat ieri si nu mi-ai raspuns.
            Vroiam sa stiu daca polish-ul ,,Scrath Out" mai necesita si alteceva ca sa scoata o zgarietura.Eu ti-am zis l-am folosit si nu sunt multumit deloc.

Comment

• Exista un polish ,,Prevent".Cativa prieteni mi-au spus ca ar fi mult mai bun decat o gramada de polish-uri.Cica e la vreo 16 lei tubul si desi e ungureasca e foarte bun.Voi stiti ceva de acest polish?

Comment

• Ar fi bine sa vedem si o poza daca se poate?

Comment

• Nu am acest polish.Vreau sa imi cumpar si eu,de asta am intrebat.

Comment

• "Prevent" e bun. Am vazut cu ochii mei ce minuni face. Acuma, depinde si de marimea si adancimea zgarieturii.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Top cat poti sa dai si un pret pentru acest produs?

Comment

• Nu mai tin minte cat e. Daca nu ma insel se invarte in jurul a 10 Lei. Produsul l-am vazut in Carrefour si Selgros.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                          Exista un polish ,,Prevent".Cativa prieteni mi-au spus ca ar fi mult mai bun decat o gramada de polish-uri.Cica e la vreo 16 lei tubul si desi e ungureasca e foarte bun.Voi stiti ceva de acest polish?
                          Lasa Preventu ala...
                          Face minuni desigur, freci mult cu el, iei tot lacu pana la urma.
                          La frate-meu pe Logan (acu vreo 2 ani) era s-o fac de ''comando'' , atata am frecat-o cu Prevent ca am scos toate zgarieturile si vopseaua a devenit un rosu foaaarrrte aprins , nu mai semana cu nici un rosu pasion, mai un pic si luam jos si vopseaua.

Comment

• ce stiti de produsele mafra? mai exact despre asta?
                            sigpic

Comment

• N-amfolosit, dar nici nu am auzit lucruri rele despre mafra.
                              Eu zic ca au produse bune, nu premium, dar bune (la fel ca Sonax cred eu)

Comment

• Daca freci cu nemiluita, indiferent ce pasta abraziva folosesti ajungi ca in postul lui Octavian___30.
                                Deci, cumpatare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google