Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am folosit Prevent astazi si tot degeaba
    Oricum anul asta o sa ii mai iau in toamna ceva special pentru zgarieturi,ceva k lumea.

Comment

• cand am avut masina zgariata m-am dus la spalatorie am curatat-o apoi le-am dat la baieti o atentie si mi-au dat unde am avut nevoie!sincer nici nu ma asteptam sa iasa chiar asa de bine!acum am mai obesrvat niste zgarieturi pe masina si i-am cerut la un prieten un polish de culoare!rezultatele...aproape ca nici nu au aparut!decat sa cumpar toate produsele astea de prin carrefour si sa nu am rezultate mai bine ma duc la aia de 2 3ori pe an si imi acopera toate zgarieturile

Chiar ti-e lene sa pui niste liniute acolo unde trebuie?..ce naiba?..."miau" face pisica
      Last edited by darksid3; 26 April 2009, 14:02.

Comment

• In general polish-urile la culoare au efect mult mai slab decat cele normale.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am vopsit o parte din bara de protectie spate(rosu passion) si suprafata vopsita mi-a iesit mata Am inteles ca tre sa dau cu un lac ca sa iasa lucioasa, ca restul. Ce fel de lac imi recomandati? (scrie pe tubul de vopsea ca lacul sa nu fie acrilic)

Comment

• am si eu o intrebare...Am dat si eu masina cu niste ceara de la amway si am atins si bandourile de pe usi care s-au patat.imi puteti da un sfat cu ce sa elimin aceste pete albe ?multumesc

Comment

• Petele albe nu prea se mai pot elimina, eventual doar putin estompa, cu un "Plastic scratch remover".

Comment

• Din cate stiu eu, solutia aia de la amway e usor abraziva.
                Incearca cu o carpa moale si detergent de vase.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Se sterge cu Cola...la mine s-a sters tot
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Depinde de solutie, daca a decolorat plasticul nu prea mai iese asa usor.

Comment

• Am o zgaraietura si am procurat vopsea. Cu ce sa curat locul (parca se vede si putina rugina)? E bine cu WD40? Face treaba sau e altceva mai bun?

Comment

• Nu, pentru ca unul din rolurile lui WD40 este gresarea, iar suprafetele ce urmeaza a fi vopsite trebuie sa fie bine degresate si curatate de praf.
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• diluant, alcool izopropilic ... sau solutii speciale pt decapare

Comment

• am folosit un liqui molly acum 1 an pe nuanta de logan rosu pasion si scoate tot dar a costat 450 mii la vremea aia dar era si mare faceai 4 masini lejer si era pe culoare deci pe rosu nu universal ( ce as mentiona e ca rosu pasion vad la multe masini dar la a lu tata miu pe care am dat-o parca e aprins aprins asa inchis arata super c-o fii de la polish sau ca n-o fii nu stiu dar arata foarte bine). Am folosit ultima oara un Prevent ptr loganu meu gri platine desigur preventu e ptr metalizate universal nu pe nuanta dar a iesit binisor n-a iesit rau deloc si ie ieftinache parca 120 mii .
                            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• dar de asta ce parere aveti ? http://www.mafra.ro/?id=79
                              se merita ?

Comment

• deviez putin de la subiect...stie cineva daca solutia de curatat geamuri clean(cu alcool) dauneaza vopselei? eu o folosesc f.mult si da rezultate f.bune...
                                Slow & Safe

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google