Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dar de sters de praf cu ce stergeti masina? recomandati ceva? perile alea din carpe (cele care se mai vand pe la semafor) sunt bune de ceva?
    sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
    http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

Comment

• praful de pe masina nu se sterge, ci trebuie spalat.
      in caz contrar iti vei matui vopseaua (pierde luciul si va fi plina de zgarieturi).
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• chiar daca am dat cu ceara pe masina? tot se matuieste?
        pana una alta am descoperit "efectul benefic" al ceruitului. gainatul de pasare a disparut doar cu o carpa umeda si fara sa insisti.
        daca stiam o dadeam masina mai demult cu ceara.
        sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
        http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

Comment

• Da, daca ai ceara pe masina se ia repede si usor gainatul.
          Azi imi vine un set de produse de la Mafra...solutie activa, ceara lichida, solutie de curatat tapiseria, bordul, tantarii, geamurile, etc.
          Sa vad ce-o fi de capul lor.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @yoixy:
            ceara e ca sa protejeze vopseaua de agenti nocivi (gen gainat) si ca sa acopere zgarieturile foarte fine, reducand efectul de panza de paianjen. daca freci praful de caroseria lustruita, o faci la loc sau mai rau decat era inainte de a o da cu ceara.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• poti sa-mi spui si mie darksid3 cat ai dat pe setul de produse mafra ca as vrea si eu sa-mi comand????

Comment

• intra la ei pe site
                promotia pachet 1 + 5l spuma activa = 113 de lei.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu in privinta intretinerii vopselii inca nu am trecut de stadiul de intretinere la spalatoriespalari cam la 3 saptamani...ceara cam la 2 spalari...polish inca ezit dar trebuie,ca am o gramada de zgarieturi f. fine si pe bleumarine e belea...

Comment

• Am tinut masina sub un plop, ca sa nu o arda soarele prea tare si doar intr-o singura zi mi-a umplut si capota si plafonul de picatele mici maro de rasina. Aceste picatele se iau foarte greu daca insisti cu unghia. Am dus-o la toate spalatoriile si am pus tot felul de spume active, in zadar. Am gasit spray special pentru indepartarea rasinilor, in zadar. Oare cu ce sa mai incerc? Mi s-a pus pe ficat de ciuda din cauza asta.

Comment

• ma indoiesc ca sub plop ar exista picatele de rasina, nici daca o puneai sub un brad nu pica rasina sub forma de picatele. ce ai tu sunt excremente de insecte care ataca plopul. pune o carpa imbibata cu apa/spuma activa, lasa un timp si apoi se curata
                      sigpic

Comment

• Si eu am avut asa ceva si le inmuiam cu apa si frecam cu carpa uda si se duceau dar trebe sa insisti!!

Comment

• Da,dar nu sa lasi carpa imbibata cu spuma activa pe masina ca se ia cu tot cu vopsea.

Comment

• Sa fie asa de slaba vopseaua?????????

Comment

• Da.S-a mai discutat pe teama asta.Aveti grija la ce spalatorii mergeti,ca mai sunt si adormiti care uita spuma pe masina cam mult,si atunci te mai miri de rugina sau de alte cele?

Comment

• Eu o spal mai mult acasa maxim de 4 ori pe an la spalatorie!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google