Eu stiu ca daca dai cu ceara pe plastic nu se intampla nimic.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
-
Originally posted by Octavian___28...la stropitori am avut grija sa nu ating cu ceara...
Originally posted by Octavian___28daca e cald afara, ceara se usuca destul de repede si ramane alb
stiam ca nu trebuie sa se usuce complet si m-am pozitionat la umbra, dar eu nuuuu, batman, batman, am dat toata masina si dupa m-am pus la lustruit.
dupa o ora in care a venit si tata in ajutor, am decis ca nu o sa mai incerc sa fiu batman )
si mai era si o caldura afara de mureaiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pai iti dai seama ca asa am facut si eu prima data...am dat cu ceara pe toata masina si apoi m-am pus la frecat. Rau am facut, plus ca pe mine nu m-a ajutat nimeni...Tata-meu doar se uita...imi admira lucrarea. Acum vreau sa caut ceara cu teflon, aia e mama lor...Cand luceste de-ti ia ochii, multa lume se uita...chiar si la semafoare. Acum mi-e groaza cu ploile, strada e plina de gropi, o tin in strada, mi-o stropesc toti idiotii...n-am ce face.
Comment
-
Un prieten de-al meu isi duce masina(nubira 2) la polishat (500 de mii intr-un garaj special cu bormasina dinaia)si dupa aia da el cu Lac special.....cica mai inchide din culoarea masinii si se mai adauga un strat peste vopsea deci se zgarie mai greu si intradevar.....arata masina aia dupa 4 ani jumate ca NOUA....deci e superba ...si are totusi 4 ani jumate de stat in aer liber si e impecabila......o sa ma interesez sa vad cum e cu lacul ala....
Comment
-
Originally posted by uniccat dureaza operatiunuea?...si se poate face si in aer liber sau doar in garaj...
se poate face in aer liber, sa nu fie in soare plin si caldura mare si de preferat un loc in care sa nu se puna praful imediat pe masina.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
legat de gainatz, eu in curte am stativ de vie, si au facut doi porumbei cui acolo si soramea a parcat masina exact sub el, a doua zi era plina masina de gainatz, dar spre fericirea mea vopseaua nu a avut de suferit, insa varumiu la megane a avut un gainatz pe plafon care a mancat vopseaua pe o raza de 3-4cm pana la grund.......oricum la logan vopseaua e teribil de subtire, daca ar fi un lucru de care sa ma plang la logan este vopseaua, de exemplu am plimbat intr-o zi niste colege cu masina si una din ele avea vre-o 3 inele pe mana si cand a deschis usa din spate, a facut vre-o 3-4 zgarieturi adinci in rama geamului (o sa revin cu poze)
Comment
-
Originally posted by dogy_10...am plimbat intr-o zi niste colege cu masina si una din ele avea vre-o 3 inele pe mana si cand a deschis usa din spate, a facut vre-o 3-4 zgarieturi adinci in rama geamului
si iti povestesc amu o chestie: soramea are preten si ala are motor. cind merg amindoi cu motorul, ea trebuie sa prezinte miinile la control, jos inelele! deoarece ea sta in spate si proptita cu miinile pe rezervor. cred ca ai prins ideea.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment