Mai bine las-o asa, fara prelata. Peste un an vopseaua o sa fie mai urata decat e daca o lasi asa. Se matuieste pe la colturi si nu numai cand bate vantul de la praful de pe ea, de care se freaca husa. Si eu m-am gandit sa-i pun husa si am renuntat din motivul enuntat mai sus.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
-
din experienta eu cred ca polish-ul la culoare acopera zgarieturile superficiale si inchide vopseaua.eu am avut o dacia 1410 din '95 si o dadeam cu polish aproape in fiecare saptamana,eram maniac iar culoarea era pretentioasa(bleumarin met.).atunci aveam unde sa o spal si s-o polishez(la tara),acum nu se mai poate.imi spal loganul la spalatorie.cred ca pana la urma imi cumpar polish la culoare si ma duc la un prieten care sta la curte.ala ma primeste cu conditia s-ai dau si lui,avem nuante apropiate de albastru el avan opel astra 2006
am uita sa va spun ca e bine sa dai toata masina.freci de-ti sar capacele dar iese ceva ca lumeaLast edited by andrei; 23 September 2007, 18:14.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Asa-i. Ceara e buna. Eu am dat-o (prima data) la o sapt dupa ce am luat-o. Merita efortul. Am obsevat ca multi care isi iau masini noi nu se gandesc la ceruit, din contra...o mai baga si la perii. Si atunci se mra ca in 2-3 ani vopseaua nu mai arata ca noua. Pai si de asta trebuie sa ai grija asa cum ai grija de motor spre ex....sa-i dai si ei ce-i trebuie si atunci te va tine si va arata bine si dupa cativa ani.
Comment
-
Cum o sa-si dea ei seama ca ai dat cu polish sau cu ceara ca doar n-o sa ia probe de vopsea si sa le puna la microscop?
Comment
-
Ha ha ha...daaaaa, la naiba, nu stiam eu ce lipseste! Chiar si doua beri nu strica. Numai atentie la plasticuri, sa nu va dea cu ''virgula''.
Da, fara sa facem vreo publicitate, SONAXU' e super ok. Eu oricum, pe viitor am sa caut ceva pe baza de teflon.Last edited by Octavian; 25 September 2007, 16:20.
Comment
-
Originally posted by gimyva recomand ceara SONAX...este de super calitate..iar de ceruit masina..luati-o pe portiuni..ceruiti..frecati..si musai cu o bere langa ca va trec toate caldurile..
ps... vedeti cu berea aia sa nu incepeti sa ceruiti cu bere si sa beti ceara...
sigpic
Comment
-
Comment
-
Comment