Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai bine las-o asa, fara prelata. Peste un an vopseaua o sa fie mai urata decat e daca o lasi asa. Se matuieste pe la colturi si nu numai cand bate vantul de la praful de pe ea, de care se freaca husa. Si eu m-am gandit sa-i pun husa si am renuntat din motivul enuntat mai sus.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

din experienta eu cred ca polish-ul la culoare acopera zgarieturile superficiale si inchide vopseaua.eu am avut o dacia 1410 din '95 si o dadeam cu polish aproape in fiecare saptamana,eram maniac iar culoarea era pretentioasa(bleumarin met.).atunci aveam unde sa o spal si s-o polishez(la tara),acum nu se mai poate.imi spal loganul la spalatorie.cred ca pana la urma imi cumpar polish la culoare si ma duc la un prieten care sta la curte.ala ma primeste cu conditia s-ai dau si lui,avem nuante apropiate de albastru el avan opel astra 2006

am uita sa va spun ca e bine sa dai toata masina.freci de-ti sar capacele dar iese ceva ca lumea
      Last edited by andrei; 23 September 2007, 18:14.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Asa e . Eu am dar cu ceara pe toata masina, si am frecat la ea cca 4 ore, dar a meritat. Imi pare rau ca nu am dat-o din prima zi de cand am luat-o. Oricum nici acum nu-i tarziu,
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Asa-i. Ceara e buna. Eu am dat-o (prima data) la o sapt dupa ce am luat-o. Merita efortul. Am obsevat ca multi care isi iau masini noi nu se gandesc la ceruit, din contra...o mai baga si la perii. Si atunci se mra ca in 2-3 ani vopseaua nu mai arata ca noua. Pai si de asta trebuie sa ai grija asa cum ai grija de motor spre ex....sa-i dai si ei ce-i trebuie si atunci te va tine si va arata bine si dupa cativa ani.

Comment

in cartea masinii scrie ca nu e bine sa o polishezi sau sa-i dai cu ceara decat dupa 6 luni

Comment

Cum o sa-si dea ei seama ca ai dat cu polish sau cu ceara ca doar n-o sa ia probe de vopsea si sa le puna la microscop?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu spun sa nu astepti 6 luni pana sa o dai cu ceara. mai ales daca o ti afara.

Comment

va recomand ceara SONAX...este de super calitate..iar de ceruit masina..luati-o pe portiuni..ceruiti..frecati..si musai cu o bere langa ca va trec toate caldurile..

Comment

Ha ha ha...daaaaa, la naiba, nu stiam eu ce lipseste! Chiar si doua beri nu strica. Numai atentie la plasticuri, sa nu va dea cu ''virgula''.
                    Da, fara sa facem vreo publicitate, SONAXU' e super ok. Eu oricum, pe viitor am sa caut ceva pe baza de teflon.
                    Last edited by Octavian; 25 September 2007, 16:20.

Comment

Originally posted by gimy
                      va recomand ceara SONAX...este de super calitate..iar de ceruit masina..luati-o pe portiuni..ceruiti..frecati..si musai cu o bere langa ca va trec toate caldurile..
                      eu auzisem ca si cei de la mafra fac produse bune...

ps... vedeti cu berea aia sa nu incepeti sa ceruiti cu bere si sa beti ceara...

sigpic

Comment

Avem noi grija...Fiecare cu destinatia ei...
                        Unde as putea gasi ceara cu teflon??

Comment

http://www.magazinpiese.ro/...poate gasiti ceva interesant...si va asigur ca aveti ce alege..

Comment

http://www.magazinpiese.ro/ sper sa gasiti ce va intereseaza

Comment

prefer polish-ul la culoare,acopera mult mai bine zgarieturile si da luciu.am folosit de-a lungul anilor si ceara,e buna nimic de zis,totusi prefer un polish la culoare,parerea mea

Comment

golanul meu are 6 luni..si e bombardat de "pasarele"..iar de cand l-am ceruit acele excremente se dezlipesc pur si simplu singure de pe tabla

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google