Pai aia e si ideea. Il aplici, freci putin, il lasi sa se usuce si de abia dupa aia stergi din nou cu o carpa uscata si ramane luciu.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Originally posted by dany25 View PostPuteti sa imi spuneti si mie daca se gaseste vopsea ''gri perla'' sub forma de spray pentru mici retusuri?
codul pt gri perla este TE01DRatacit in spatiu...
Comment
-
eu mi-am facut masina cu produsu asta , foarte multumit , apa si prafu nu mai stau asa pe ea , vopseaua e fina si aluneca usor , si la splatorie se spala usor , doar din jet de cele mai multe ori
urmeaza sa mai iau de la ei ceva produseIts just a car ...
Comment
-
-
Efolosesc sampon cu ceara in el si se vede diferenta masina ramine lucioasa si mizeria cade mai repede dupa ea iar cind dai cu apa se face broboene si se duceramine in urma un strat care protejeaza vopseaua.Si nu am luat sampon scump este luat de la supermarchet.incerc sa nu spal cu peria si nici sa nu frec masina ca diperatul ca sa nu faca zgirieturile alea fine Pentru zgirieturi mici mici cred ca am sa iau un creion iar daca am sa fac unele mai serioase iau un chit de relarat zgirieturi de la reprezentanta are vosea lac si buretei de curatat si tot ce iti trebuie
Comment
Comment