Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai aia e si ideea. Il aplici, freci putin, il lasi sa se usuce si de abia dupa aia stergi din nou cu o carpa uscata si ramane luciu.

Comment

• Puteti sa imi spuneti si mie daca se gaseste vopsea ''gri perla'' sub forma de spray pentru mici retusuri?

Comment

• Se gaseste.

Comment

• Se gaseste prin supermarketuri sau in magazinele de piese auto?Aveti idee cat costa un tub?

Comment

• Prin magazine de piese auto si e maxim 20 ron. La noi in Pitesti e 15 ron un spray de vopsea indiferent de culoare.

Comment

• Pentru mici retusuri se recomanda marker
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by dany25 View Post
                Puteti sa imi spuneti si mie daca se gaseste vopsea ''gri perla'' sub forma de spray pentru mici retusuri?
                poti sa incerci sa cauti la un dealer stilou de retus pt vopsea. e mai scump...cca 40 lei, include si un recipient cu lac

codul pt gri perla este TE01D
                Ratacit in spatiu...

Comment

• eu mi-am facut masina cu produsu asta , foarte multumit , apa si prafu nu mai stau asa pe ea , vopseaua e fina si aluneca usor , si la splatorie se spala usor , doar din jet de cele mai multe ori

urmeaza sa mai iau de la ei ceva produse
                  Attached Files
                  Its just a car ...

Comment

• Da radule fa si u reclama
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Problema mea e ca locul unde vreau sa remediez e sarita vopseaua.Si in acest caz este eficient markerul?

Comment

• Este eficient markerul. Daca dai cu spray o sa se vada ca la Daciile alea vechi vopsite la "bidinea".
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Efolosesc sampon cu ceara in el si se vede diferenta masina ramine lucioasa si mizeria cade mai repede dupa ea iar cind dai cu apa se face broboene si se duceramine in urma un strat care protejeaza vopseaua.Si nu am luat sampon scump este luat de la supermarchet.incerc sa nu spal cu peria si nici sa nu frec masina ca diperatul ca sa nu faca zgirieturile alea fine Pentru zgirieturi mici mici cred ca am sa iau un creion iar daca am sa fac unele mai serioase iau un chit de relarat zgirieturi de la reprezentanta are vosea lac si buretei de curatat si tot ce iti trebuie

Comment

• eu ceruiesc masina o data pe an cel putin!!!in general o data in primavara(abia am ceruit-o) si inca o data la sfarsit de toamna!o protejeaza mult!

Comment

• Si cam cat costa un kit din asta de reparatie zgarieturi?

Comment

• cam 40 sau 45 de lei.
                                se gasesc toate codurile de vopsea de logan.
                                sunt 2 sticlute. una cu vopsea si una cu lac.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google