Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si unde ziceati ca se gasesc sticlutele astea?

Comment

• le gasesti la dealer sau in magazinele de profil.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• a folosit careva dintre voi crema cu nuanta de culoare (polish) de la Turtle wax ?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da eu am dat pe masina cand am gasito sgaraeata si dupa cateva spalari a aparut din nou acele sgaraeturi
          era cu cele 2 sticlute carele gasesti la dilari am anteles cand aplici lacul se cunoaste urat acel lac

Comment

• Originally posted by mumus View Post
            a folosit careva dintre voi crema cu nuanta de culoare (polish) de la Turtle wax ?
            E buna. Eu folosesc si micile zgarieturi au disparut. Plus ca ii da si un luciu aparte. Zgarieturile mai pronuntate nu ies.

Comment

• am rosu passion la masina... si mi sau decolorat 3 usi.. era lotul ala vechi de vopsea care se decolora... si ma gandeam ca poate ai reda nuanta aia de rosu originala.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Incearca. Nu ai nimic de pierdut. Daca freci bine si iei putin din stratul de deasupra ai toate sansele sa straluceasca din nou. Oricum diferenta se va vedea inainte si dupa polish. Diferenta in bine. Bafta.

Comment

• cineva mi-a zis ca noi avem in vopsea amestecat lacul direct...si daca pun polish rosu( cum e si asta de la turtle wax) o sa se strice vopseaua. Asa o fi ?

Comment

• Eu am dat pe a mea si e albastru marin. Nu s-a intamplat nimic rau cu vopseaua. Din contra au disparut ceva zgarieturi si luceste acum.
                    Incearca pe o portiune mica la inceput undeva unde sa nu se vada. Eventual pe la motor.

Comment

• Eu folosesc asa ceva si sunt foarte multumit!
                      Attached Files

Comment

• 3M am vazut ca foloseau si la service dacia dar inainte sa dea cu polish ia matuit putin vopseaua cu smirgher foarte fin dupa care a luato la lustruit
                        la inceput cand lam vazut pe respectivul vopsitor ca o slefuieste am crezut ca este nebun si proprietarul masini mai avea putin si il batea dar la sfarsit ia placut si lui si mie
                        dar nu stiu cat a tinut polishul respectiv ca nu am mai vazut masina dar la prima impresie am ramas uimit

Comment

• Eu sunt multumit de proprietatile lui si se poate lustrui atat la mana cat si cu masina de lustruit. Mi la trimis cineva din Germania pentru ca la noi nu prea se gaseste de cumparat

Comment

• n-are ceara in compozitie? o fi vreun sealant?
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Salutare prieteni,

A folosit cineva asa ceva:

e vorba de ceara lichida spray, ma gandesc ca e mai simplu de aplicat decat sa frecam la tabla toata ziua

Originally posted by TopCat View Post
                              pe instructiuni scrie ca nu se aplica sub directa actiune a razelor solare.
                              in perioada actuala nu mai e cazul...
                              Intrebare:
                              Daca se aplica ceara la umbra si apoi masina sta in soare, raman urme pe caroserie? Intelegeti ce vreau sa spun, raman urme (insulite) pe vopsea de la ceruire?
                              Last edited by fainis cristian; 21 July 2010, 10:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by fainis cristian View Post
                                Salutare prieteni,

A folosit cineva asa ceva:

e vorba de ceara lichida spray, ma gandesc ca e mai simplu de aplicat decat sa frecam la tabla toata ziua

Intrebare:
                                Daca se aplica ceara la umbra si apoi masina sta in soare, raman urme pe caroserie? Intelegeti ce vreau sa spun, raman urme (insulite) pe vopsea de la ceruire?
                                salut,nu am folosit acest produs dar azi am asistat la ceruirea unui sandero cu ceara formula1 si vreau sa spun ca a iesit super,masina se ceruieste la umbra tabla sa nu fie incinsa,a intins cu buretelul din cutie ceara,dupa care a sters-o cu o carpa din bumbac dupa care a folosit o manusa speciala din fibra pt. lustruit ,se sterge foarte usor iar la soare cand a iesit nu se vedea absolut nimic nici o urma ,abia astept sa o dau si pe a mea cu ceara ..o sa pun poze sa vedeti.numai bine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google