Si unde ziceati ca se gasesc sticlutele astea?
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
-
am rosu passion la masina... si mi sau decolorat 3 usi.. era lotul ala vechi de vopsea care se decolora... si ma gandeam ca poate ai reda nuanta aia de rosu originala.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
cineva mi-a zis ca noi avem in vopsea amestecat lacul direct...si daca pun polish rosu( cum e si asta de la turtle wax) o sa se strice vopseaua. Asa o fi ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Eu folosesc asa ceva si sunt foarte multumit!
Comment
-
3M am vazut ca foloseau si la service dacia dar inainte sa dea cu polish ia matuit putin vopseaua cu smirgher foarte fin dupa care a luato la lustruit
la inceput cand lam vazut pe respectivul vopsitor ca o slefuieste am crezut ca este nebun si proprietarul masini mai avea putin si il batea dar la sfarsit ia placut si lui si mie
dar nu stiu cat a tinut polishul respectiv ca nu am mai vazut masina dar la prima impresie am ramas uimit
Comment
-
Salutare prieteni,
A folosit cineva asa ceva:
e vorba de ceara lichida spray, ma gandesc ca e mai simplu de aplicat decat sa frecam la tabla toata ziua
Originally posted by TopCat View Postpe instructiuni scrie ca nu se aplica sub directa actiune a razelor solare.
in perioada actuala nu mai e cazul...
Daca se aplica ceara la umbra si apoi masina sta in soare, raman urme pe caroserie? Intelegeti ce vreau sa spun, raman urme (insulite) pe vopsea de la ceruire?
Comment
-
Originally posted by fainis cristian View PostSalutare prieteni,
A folosit cineva asa ceva:
e vorba de ceara lichida spray, ma gandesc ca e mai simplu de aplicat decat sa frecam la tabla toata ziua
Intrebare:
Daca se aplica ceara la umbra si apoi masina sta in soare, raman urme pe caroserie? Intelegeti ce vreau sa spun, raman urme (insulite) pe vopsea de la ceruire?
Comment
Comment