Preventu ala ala destul de abraziv...ce am dat eu e o idee mai fin (tub galben Formula1 Scratch Out).
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
@dorupopa2006 :pff a iesit foarte frumos...
Am si eu o intrebare pentru voi: Vreau sa imi polishez masina pentru ca am multe zgarieturi si "panze de paianjen"...am vorbit cu un baiat din ploiesti si mi-a spus ca ma costa uneva la 180lei(am vazut masini polishate de el si arata foarte bine)
Cam la suma asta se invarte un polish sa zic asa profesional?..Nu prea ma pricep si mi sa nu ma aleg doar cu o mana de ceara si dupa cateva spalari sa fie la fel. http://www.facebook.com/media/set/?s...00000732190384
Comment
-
un polisat e in jur de 150-200lei,daca nu ai incredere stai langa el si vezi ce foloseste sau cauta pe altu oricum ar fi trebuie sa mai intrebi si pe altii sa vezi diferente la pret la produse folosite si cel mai important ce iese din mana lor si sa ti izoleze bine elementele de plastic chederele.
Comment
-
Originally posted by Cristyano View Post......................... si mi-a spus ca ma costa uneva la 180lei(am vazut masini polishate de el si arata foarte bine)
Cam la suma asta se invarte un polish sa zic asa profesional?.............
Daca ai vazut ce iese din mana lui, atunci nu e nici o problema.
Personal nu prea am curaju sa dau pe mana oricui masina la polishat.
Nu ca n-ar iesi bine, dar am vazut ca operatia e facuta cam rudimentar de mesterii nostri si nu vreau sa-mi ia juma de lac jos de pe masina.
Comment
-
Nimic deosebit. O ceruiala temeinica ajuta. Ajuta de asemenea sa nu lasi masina murdara dupa un drum lung pe zapada, mai ales daca s-a dat pe drum cu sare, carbonat de calciu. In rest, daca nu ai vopseaua sarita nu rugineste nimic.sigpic
Comment
-
salut
ma gandesc sa vopsesc capacul din imagine
am spray negru
trebuie primer?
inainte sa da cu smirghel?
se da si cu lac?Attached Files
Comment
Comment