Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai daca speli masinuta la o spalatorie cu jet de apa, care sa nu faca lucru de mantuiala, te asigur ca nu ramane nici o urma de caca de porumbel. Si atunci te apuci de ceruit.
    Am gasit niste produse (trei la numar) care e bine sa le iei in set complet: polish cu granulatie mare pt. indepartarea zgarieturilor, polish pt. indepartarea urmelor lasate de primul polish sau doar pt. zgarieturi foarte mici, si polish pt. lustruire completa, luciu foarte bun....cam multe nu?
    ...De la DUPONT
    Last edited by Octavian; 26 September 2007, 12:35.

Comment

Salut tuturor.Mi-am tras si eu un prestige platinat de cateva zile.Misto rau culoarea asta.De curand am facut comanda la mafra de un polish cu teflon,o ceara speciala ptr vopsea metalizata,un sampon cu polish,solutie neagra ptr cauciucuri si una ptr jenti.Nu neagra.A folosit cineva produse de la aceasta firma?Cand le voi folosi va voi impartasi cateva impresii

Comment

Care firma? sampon cu polish? ........

Comment

A folosit cineva asa ceva pentru remedierea zgarieturilor mici?
          Attached Files
          sigpic

Comment

OCTAVIAN_28 intra si tu pe site-ul de la mafra.ro si ai sa vezi acolo toate produsele lor.Pe mine ma intereseaza dc a folosit cineva produsele.Da,exista sampon polish.Cel putzin asa scrie la astia pe site.

Comment

Multam. Au multe chestii baietii astia. Asta cred eu ca e cel mai adevarat de la ei.Am cautat mult ceva cu teflon...cred ca am sa il comand.
              Attached Files

Comment

L-am comandat si eu ,dar gagica de la telefon mi-o zis ca inca nu il are pe stoc si ca e indicat doar ptr masinile zgariate.A mea e noua si pana la urma am luat doar ceara speciala ptr vopsele metalizate si samponul cu polish.Am aparat de spalat cu presiune si din cate am inteles e indicat samponul de folosit cu scula asta.Inca un site fain e magazinpiese.ro unde au toate produsele sonax de pe piata,dar din cate am vz cam scumpe.

Comment

Am fost ieri si mi-am cumparat GS27 (este poza patru posturi mai sus).Am reusit sa elimin cateva zgarieturi de pe masina si anume cele care nu sunt foarte adanci.Dupa ce am dat barele transversale jos tabla a ramas patata din cauza cauciucului care a stat in contact cu aceasta.La spalatorie nu au iesit aceste pete dar cu aceasta solutie da.Pret 33 lei,Selgros.
                  sigpic

Comment

azi mam pus si eu de ceruit.. am frecat de ma luat naiba... cred ca mia luat vreo 2 ore juma...acum astept sa vad dak merita efortu
                    sigpic

Comment

daca nu frecati ceara bine ,cand se usuca se face alba.trebuie frecat mult timp,iar daac tot nu se duce,stergeti cu o carpa umeda si se rezolva.totusi riscati-va si cumparati o ecara de bune calitate chiar daca e mai scumpa ca sa tina la cateva spalari.si sa nu cumva sa faceti prstia sa dati pe elementele din plastic.
                      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Iata ce a primit cadou caleasca mea de la Mos Nicolae...inca nu am folosit-o dar sper sa iasa bine...
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

E buna solutia asta, in general ce e de la Sonax e bun. O sa dea un luciu vopselei dar din pacate o sa observi ca nu tine decat 2-3 saptamani.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am si eu o intrebare: pana la urma este bine sa dau cu ceara sau nu pe masina noua ? Eu o am din iulie si la spalatorie (unde sunt ok oamenii - fara perii si prostii de astea) ma tot intreaba de ceara. Pana acum am spalat doar normal cu detergent si as vrea sa stiu daca e bine sa incep cu ceara pe ea sau nu. Mentionez ca masina sta in ploaie, garaj n-am de unde sa-i dau ....

Comment

E bine sa-i da cu ceara la spalatorie si eu i-am dat in primele luni de la cumparare si acum ii mai dau cateodata, nu are ce sa se intample.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ok, multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google