Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Important este sa ies din iarna. Dintr-o cutie, ceruiesc de doua ori masina.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
      Mai mult de 3-4 spalari cu spuma activa nu tine ceara. Poate si mai putin daca mergi pe ploaie. Ar dura 12 luni daca nu speli masina.
      Pentru vopseaua de logan, cea mai buna protectie e un strat de lac nou. Cu orice ceara, cea de fabrica nu rezista nici 12 luni fara sa apara defecte din ce am vazut eu.

Confirm einstein1984; dupa 3 ani in cazul meu lacul e distrus.... e sarit indeosebi de pe capota si cupola... de acum in primavara ma voi orienta ori spre o revopsire ori o retusare a lacului. Oricum vopseaua pe baza de apa e proasta tare..... daca dau masina cu un spray cu vopsea clasic cu siguranta va tine mai mult.

Comment

• Originally posted by florin.fanatik View Post
        Important este sa ies din iarna. Dintr-o cutie, ceruiesc de doua ori masina.
        Inseamna ca dai prea multa ceara, daca iti ajunge doar de 2 ceruiri. Ce-i in plus ajunge in laveta, nu ramane pe masina, poti da si cu lopata ceara pe masina.

usr 1...daca dau masina cu un spray cu vopsea clasic cu siguranta va tine mai mult.
        ...si va arata ca dracu.

Dupa 6 ani, lacul de pe masina mea nu e distrus. Si nu a stat nici macar o zi in garaj.
        Last edited by mr.K; 21 November 2011, 10:37.

Comment

• Nu o fi distrus, dar tare am io impresia ca nici nu se tine la fel de bine ca lacul de pe un VW de exemplu.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Am dat bani pe Logan, nu pe VW. Adica la jumatate. Iti dai seama cat lac imi cumpar de restul banilor? O pot lacui lunar, daca vreau.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
              I

...si va arata ca dracu.

Dupa 6 ani, lacul de pe masina mea nu e distrus. Si nu a stat nici macar o zi in garaj.

Am sa fac niste poze cind e soare afara sa vedeti ca e sarit in multe locuri si atacat de gainat. Mentionez ca am indepartat tot timpul gainatul de pe masina si defiecaredata ramaneau urme pe lac care ulterior sarea. Neavind garaj masina a stat in soare; sub copaci, sub vinturi si ploi.... hai ca de acum devin poiet

Comment

• Cum protejam zona unde s-a strans zapada inghetata? La fosta masina, veche de 17 ani, dupa 2-3 ierni rugina a halit aproape toata zona.
                Attached Files

Comment

• Pai acolo ar trebui sa-ti montezi bavete de noroi,
                  Eu mi-am pus de cand am luat masina si acum, dupa 7 ani si ceva, nu am nici o treaba.

Comment

• Mi-as pune si eu dar apare alta problema.In spate unde am si eu asa ceva se strange mult noroi intre aparatoarea de plastic si tabla.Sa o dau jos? Pericol de rugina ? A aparut la careva din cauza protectiei de plastic?
                    Attached Files

Comment

• Pai nu stiu ce model ai tu, dar la mine baveta acopera zona aia, nu are cum sa treaca murdaria de ea. Vine peste carenaj si acopera spatiul acela.
                      Poate nu uit maine sa fac doua poze sa vezi cum arata....

Comment

• Am facut cateva fotografii, dar sunt mari si nu ma lasa sa le postez.
                        @karlos12: daca vrei da-mi un PM cu adresa ta de mail si ti le trimit.
                        P.S.: sper sa nu fiu taxat pentru dublu post, nu imi mai apare optiunea de editare a vechiului meu post.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                          Nici cea mai buna ceara nu rezista mai mult de 30-45 de zile pe o masina
                          sunt produse profesionale care pot duce 4-6 luni in functie de conditiile pe care trebuie sa le indure masina.

the best is Swissvax Shield
                          Attached Files

Comment

• Am vopseaua sarita pana la chit pe plafon datorita unui tigan nesimtit care mi-a lovit masina cu un bulgare inghetat de zapada.Sunt in dilema.Sa ma duc la reprezentanta sau la un alt service pentru remediere.La reprezentanta am fost odata in garantie pentru rugina.Au lucrat jalnic.AU vopsit direct peste rugina.Punctele de rugina se vad din prima zi sub un strat fin de vopsea.Se merita sa ma duc la un alt service? Se pierde garantia numai in zona vopsita de altii? Estimativ stie careva cam care e pretul de remediere a unei zone de 1 cm de vopsea sarita?

Comment

• Nu se vopseste doar acea zona cu vopseaua sarita, ci tot plafonul.
                              Daca esti in garantie, mergi la reprezentanta.
                              Daca ai CASCO, si mai bine.
                              Daca nu, te va costa cam 700 de lei.

Comment

• Tabla aceea de la praguri sub masina a avut parte de vreun tratament special? Cand am schimbat anvelopele anul trecut muncitorul de la vulcanizare mi-a distrus o parte din vopsea in locul unde a pus cricul.Sub ea parca se vede tabla dar nu este ruginita desi am mers o iarna intreaga prin zapada si apa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google