Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe alea profi scrie.

Pe astea de magazin/benzinarii ce ti le-am recomandat eu si Iancu nu scrie (n-am gasit sa scrie).
    Eu ti le recomand calduros pe cele din urma.

Comment

• Pasta Prevent nu e pe granulatie; e ca o pasta de dinti(tot alba), care se aplica pe portiuni mici, se intinde uniform si se freaca moderat ca apasare. Dupa aplicare se lasa cateva momente dupa care cu o alta laveta moale de bumbac se lustruieste.Sunt si instructiuni in limba romana.
      Attached Files
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• acum vad eu ce iau daca gasesc iau din cele recomandate de voi daca nu ,ce gasesc...
        MY CLA

Comment

• Prevent recomand si eu.

Comment

• dupa polish se duce o pelicula dein lac sau vopsea. spune romanul ca nu exista masina nezgariata si femeie nerezolvata...

Comment

• E subiectiv spus.

Normal ca ieiceva microni (poate mai mult) din stratul protector de lac, dar local ai ezolvat problema.

Crede-ma ca nu ajungi asa usor nici macar la Logan sa iti ramana vopsa pe carpa.

Comment

• mi se aratase si mie sa-i fac polish si multi mi-au spus sa stau linistit ca mai mult distrug luciul lacului, masina avand 3 ani. am un amic care isi polisha destul de des masina si dupa cateva spalari era si mai mata.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                  atunci daca imi cer 2-300 de lei si eu le dau 1000, iese super belea.. glumesc. cred ca se face f bine si cu 2-3 sute pt ca nu stiu cine le-ar da 600. sa fim seriosi. are dreptate prestige, mai bine o vosesc sau ii dau un lac integral la banii aia.
                  cu parere de rau spun ca iar vorbesti in necunostinta de cauza

Comment

• iti spun eu ca sunt multi meseriasi care au lasat pretul la 300. nu vad pe cineva suficient de nebun sa dea 600 pe un polish. ar face unul pe luna. cu banii aia faci multe in loc sa-i arunci.

Comment

• Bitumul afecteaza oare vopseaua?

Comment

• In mod normal nu; dar depinde si de timpul cat sta pe vopsea. In mod normal se dizolva cu un solvent mai putin agresiv; sunt unele situatii in care ramane o pata usor bruna pe vopsea.
                        Cu un pic de Prevent , aceasta dispare.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                          iti spun eu ca sunt multi meseriasi care au lasat pretul la 300. nu vad pe cineva suficient de nebun sa dea 600 pe un polish. ar face unul pe luna. cu banii aia faci multe in loc sa-i arunci.
                          150 Euro nu e mult pt un polishat profesional.
                          Si operatia asta o faci max o data la 1-2 ani.

Sunt masini ceva mai scumpe decat Logan la care un polishat profi se preteaza )

Comment

• la alea s-o preta dar sa dau 5 % din valoarea masinii pe polishat... si mi se par preturi nesimtite pt romania. un salariu minim ?! asa o sa ajungem la 8 lei litru de carburant ca tot vrem sa avem preturi ca in vest. si sunt convins ca si acolo au o problema sa dea 150 euro pe un polish.
                            cum naiba sa nu fie mult ?!
                            Last edited by B997NDL; 24 March 2012, 12:37.

Comment

• Pt noi e mult, si conteaza la ce te raportezi (inclusiv venituri).

Pt un vestic care isi respecta A6-le sau mai stiu eu ce ''rabla'' d-asta, un 150-200 Euro nu e o problema.
                              Noi castigam 400-600 Euro (zic asa in medie) , ala castiga 2-3000 Euro...
                              Ce nu e ok aici oare...? )))

Comment

• am fost la magazin si nu mai avea...dar a zis ca in 1 saptamana aduce prevent cu 20 lei tubu eu am bitum pe jante am frecat la ele de m-am saturat si tot nu s-a dus
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google