Originally posted by hspinache
View Post
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Ati zapacit omul fie cu polish, fie cu ceara.
@hspinache cumpara un tub de prevent, costa undeva la 25 lei pui pe acea zona unde este atinsa bara si freci prin apasare cu o carpa de bumbac daca ai si o sa fii multumit. Aceeiasi treaba i-am facut unu-i prieten si a iesit foarte bine. Spor!
Comment
-
1.Nu are nici o legatura problema asta cu anvelopele .
2.PREVENT se pare ca este firma ; am gasit :
-pasta pentru lustruit caroseria
-solutie lustruit caroseria Rosu ???
-solutie lustruit caroseria Premium ???
In principiu chiar ca sint ametit ; problema este comuna la toate culorile si masinile , pentru ca toate principial sint la fel . Deci :
a. la ce este bun un polish ???
b. la ce este buna ceara ???
c. cum au facut alti in astfel de cazuri , concret .
Un exemplu de FYI :
"eu , xxxxx, am avut aceasta situatie si am dat cu PREVENT Premium AutoPolir Car Polish " ; dupa ce am facut cam asa .... , am avut rezultatele , adica acolo unde se vedea mai clar chitul alb , a ramas totusi urma" .
Comment
-
Salut, fara suparare, dar eu cred ca nu stii ce vrei, sau poate ai vrea sa vina cineva si sa-ti rezolve problema? Uite cum vad eu lucrurile: du-te in Cora, Carrefour, Dedeman, sau orice benzinarie si cumpara-ti o ceara, de ex. Sonax, Mafra sau comanda Silicon Glaze de la Amway. Incearca produsul repectiv, daca da roade foarte bine, daca nu, incerci si cu Prevent, oricum nu-i un capat de lume, ceara e buna sa o dai la fiecare spalare. Nu mai cauta raspunsuri, ca ai deja, treci la fapte. Asteptam rezultate. Bafta!
Comment
-
Originally posted by hspinache View Post1.Nu are nici o legatura problema asta cu anvelopele .
2.PREVENT se pare ca este firma ; am gasit :
-pasta pentru lustruit caroseria
-solutie lustruit caroseria Rosu ???
-solutie lustruit caroseria Premium ???
In principiu chiar ca sint ametit ; problema este comuna la toate culorile si masinile , pentru ca toate principial sint la fel . Deci :
a. la ce este bun un polish ???
b. la ce este buna ceara ???
c. cum au facut alti in astfel de cazuri , concret .
Un exemplu de FYI :
"eu , xxxxx, am avut aceasta situatie si am dat cu PREVENT Premium AutoPolir Car Polish " ; dupa ce am facut cam asa .... , am avut rezultatele , adica acolo unde se vedea mai clar chitul alb , a ramas totusi urma" .
preventul e o firma ungureasca care face tot felul de cosmetice auto. nu stiu de ce recomanda unii prevent fara sa spuna despre ce e vorba. dupa mine, nici macar nu e prea buna. daca vreu calitate ia TurtleLast edited by B997NDL; 11 June 2012, 04:14.
Comment
-
Originally posted by hspinache View PostCum si cu ce se poate elimina/aplana stersatura de pe bara ?
Ori o lasi asa ori revopsesti bara. Nu incerca cu spray cu vopsea, vopseaua e pentru metal si prinde prost pe plasticul ala.
Comment
-
NDL-ule, de unde le scoti ca vad stoluri, stoluri de porumbei. Daca vopseaua e nemetalizata, nu exista lac protector sau cum ? Daca da (si chiar exista), explica tu cum se ia din vopsea iar lacul ramane intact, ca deja e subiect de Dosarele X.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNDL-ule, de unde le scoti ca vad stoluri, stoluri de porumbei. Daca vopseaua e nemetalizata, nu exista lac protector sau cum ? Daca da (si chiar exista), explica tu cum se ia din vopsea iar lacul ramane intact, ca deja e subiect de Dosarele X.
Comment
-
ia intereseaza-te tu inainte sa razi vedem dup'aia cine rade
de ce crezi tu ca optiunea de vopsea metalizata e 500 euro? toata vopseaua metalizata nu costa atata, ce sa mai vorbim de diferenta. costa atata pt ca e manopera mai putina si scitesc si lacul. un logan nemetalizat il poti zgaria cu unghia daca vrei plus ca sunt destui pe aici care s-au plans ca s-a matuit in secunda doi.
Comment
Comment