Vopsirea se face in camp electrostatic, una la mana. Doi la mana, nu ai tu ochi asa fin pentru a percepe niste diferente extrem de mici.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
NDL-ule, esti campion absolut la scos porumbei. Pai vopsirea in camp electrostatic, tot de catre robot sau om se face Ia cauta pe Google sa vezi cum arata.
Tot n-am primit raspuns la intrebare: Daca lacul e amestecat cu vopseaua (conform Doreilor ce confunda un agent de luciu sau intaritor cu lacul), de ce exista zone fara luciu pe interiorul portbagajului/compartimentului motor?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNDL-ule, esti campion absolut la scos porumbei. Pai vopsirea in camp electrostatic, tot de catre robot sau om se face Ia cauta pe Google sa vezi cum arata.
Tot n-am primit raspuns la intrebare: Daca lacul e amestecat cu vopseaua (conform Doreilor ce confunda un agent de luciu sau intaritor cu lacul), de ce exista zone fara luciu pe interiorul portbagajului/compartimentului motor?
eu mi-am facut jantele asa de curand. se mai vopses asa elemente de la motor.
iar in portbagaj nu mai adauga lac in vopsea ca se face economie, normal. daca au scos ei motorizarile de pe spate... cat putea sa coste aia?!
Comment
-
Cititi ceva aici legat despre protectia vopselei masinii;http://www.automarket.ro/stiri/utile...ale-36780.htmlDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post
iar in portbagaj nu mai adauga lac in vopsea ca se face economie, normal. daca au scos ei motorizarile de pe spate... cat putea sa coste aia?!
In alta ordine de idei, vopseaua de pe logan este pe baza de apa, service-urile folosesc sistemul Ixell, ia mai documenteaza-te si ceilalti care bat campii cu "vopsea amestecata cu lac". Va zic sigur ca aia de la Dacia (mimozele de la Vocea CLientului mai ales) habar nu au care e diferenta intre un intaritor, agent de luciu si LAC.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View Postcompartimentului motor si o sa aveti surpriza ca acolo nu exista luciu (lac). Sunt curios daca au folosit doi roboti diferiti pentru vopsirea unei singure caroseriiNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Caroseria se scufunda cu totul in vopsea =etapa1 ;
dupa ce se usuca ,se trece la a doua vopsire , cu robotul ; la a doua se pune lac . de moment ce se face cu robotul , se face pe dinafara , in anumite pozitii ;de ex cu usi semi deschise .
Comment
-
Originally posted by hspinache View PostCaroseria se scufunda cu totul in vopsea =etapa1 ;
dupa ce se usuca ,se trece la a doua vopsire , cu robotul ; la a doua se pune lac . de moment ce se face cu robotul , se face pe dinafara , in anumite pozitii ;de ex cu usi semi deschise .In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostDaca vorbim de logane, e vorba de robotul Vasile si robotul Miron care se ocupa cu operatiile alea.
More at: http://www.dacialoganmcv.nl/Production of Dacia Logan Pick-Up at the Dacia factory in Mioveni (near Piteşti) in Romania.
in primul rand in ue nu se mai permite prin lege vopsirea manuala pt ca e mediu toxic. cine crezi ca vopsea 600 de loganuri cate ieseau pe zi ?!Last edited by B997NDL; 20 June 2012, 21:01.
Comment
Comment