Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu se vede tabla, s-a luat pe carpa cu care am sterso cum se ia la polish , ceara pe care am folosito nu este abraziva

Comment

• din ce an e masina ?
      eu cand am spus ca si la cele noi nemetalizate lacul e in vopsea, nu m-au crezut.

Comment

• masina este din 2005 albastru "jandarm", dar am dat si la Renault care este de culoare albastru mineral si nu s-a luat , loganul este nemetalizat si renault-ul metalizat.Ma intreb de ce s-a luat doar de pe capota nu si pe resul caroseriei.

Comment

• Pentru ca pe restul caroseriei este lacul dat peste vopsea, iar pe capota e lacul amestecat cu vopseaua, conform logicii colegului NDL
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Capota e revopsita?
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by loganfrc View Post
              nu se vede tabla, s-a luat pe carpa cu care am sterso cum se ia la polish , ceara pe care am folosito nu este abraziva
              Nu am inteles ce culoare e.
              Stiu ca de pe verdele acela inchis se ia vopseaua pe carpa (cea mai proasta culoare).

Comment

• nu cred ca verdele inchis este cea mai proasta culoare ci culuarea pe care o am eu albastru nemetalizat. nu este masina din poza a mea este 2005 dar mai am un renault din 2007 care nu are nici o problema culoarea e albastru mineral. nu are nici un element revopsit.
                Attached Files
                Last edited by loganfrc; 6 October 2012, 20:34.

Comment

• Sub ce temperatura minimala nu trebuie spalata masina? Sub 0 precis e "moartea vopselei" dar daca e intre 0 si 6-7 grade rezista vopseaua mioveana mioritica?
                  Last edited by karlos12; 8 October 2012, 23:10.

Comment

• Originally posted by karlos12 View Post
                    Sub ce temperatura minimala nu trebuie spalata masina? Sub 0 precis e "moartea vopselei" dar daca e intre 0 si 6-7 grade rezista vopseaua mioveana mioritica?
                    iti pui prea multe probleme pe bune....

Comment

• Intreb pentru ca eu imi spal masina singur acasa o data pe saptamana.Nu exista saptamana fara jet de apa.Acum ca se apropie sezonul rece imi pun semne de intrebare cu privire la rezistenta vopselei.

Comment

• La vopseaua pe care o foloseste Dacia, au fost multe probleme in timp. Acum ca iti ingrijesti masina e un lucru bun. Si eu tin la aspectul exterior, dar asa cum zicea si colegul de mai sus, cred ca iti faci prea multe griji. Dupa o perioada anume tot se va degrada.

Comment

• Originally posted by karlos12 View Post
                          Intreb pentru ca eu imi spal masina singur acasa o data pe saptamana.Nu exista saptamana fara jet de apa.Acum ca se apropie sezonul rece imi pun semne de intrebare cu privire la rezistenta vopselei.
                          Atata timp cat nu ingheata apa, poti sa o speli cand vrei.
                          Nu sunt probleme la temperaturi scazute.
                          Am spalat-o si la -5 gr C (apa calda) dar ingheata repede pe tabla si trebuie rapid stearsa.

Cand prinzi 3-4 grC, pac! i-ai dat un jet )

Comment

• Apa calda pe tabla rece n-o supune la un soc termic?
                            Eu am spalat masina de niste sare si nisip, la -10 grade cu apa rece, n-a avut nimic. A prins o pojghita fina de gheata, care s-a topit, plecand la drum imediat.
                            Last edited by mr.K; 14 October 2012, 13:50.

Comment

• Grija cea mai mare trebuie s-o ai cand dai cu jet in zona jentilor spate. Daca ingheata ferodourile pe acolo, nu mai pleci de pe loc, decat taras, sau doar daca dai cu apa calda pt dezghetare... Doamne ajuta...

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                Apa calda pe tabla rece n-o supune la un soc termic?
                                Eu am spalat masina de niste sare si nisip, la -10 grade cu apa rece, n-a avut nimic. A prins o pojghita fina de gheata, care s-a topit, plecand la drum imediat.
                                Soc termic e vara cand pe canicula arunci o galeata de apa de fantana peste parbriz.

La tabla/vopsea nu e soc, oricum apa nu e clocotita (undeva la 30 grC)
                                Tocmai de asta folosesc apa calda (care au) se incalzeste un pic si tabla si nu se formeaza imediat pojghita aia, stergi rapid dupa ce ai dat cu jetul.

Desigur ca dimineata risti sa nu mai deschizi usile daca nu sterg bine si nu dau cu glicerina pe chedere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google