nu se vede tabla, s-a luat pe carpa cu care am sterso cum se ia la polish , ceara pe care am folosito nu este abraziva
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
-
nu cred ca verdele inchis este cea mai proasta culoare ci culuarea pe care o am eu albastru nemetalizat. nu este masina din poza a mea este 2005 dar mai am un renault din 2007 care nu are nici o problema culoarea e albastru mineral. nu are nici un element revopsit.Attached FilesLast edited by loganfrc; 6 October 2012, 20:34.
Comment
-
La vopseaua pe care o foloseste Dacia, au fost multe probleme in timp. Acum ca iti ingrijesti masina e un lucru bun. Si eu tin la aspectul exterior, dar asa cum zicea si colegul de mai sus, cred ca iti faci prea multe griji. Dupa o perioada anume tot se va degrada.
Comment
-
Originally posted by karlos12 View PostIntreb pentru ca eu imi spal masina singur acasa o data pe saptamana.Nu exista saptamana fara jet de apa.Acum ca se apropie sezonul rece imi pun semne de intrebare cu privire la rezistenta vopselei.
Nu sunt probleme la temperaturi scazute.
Am spalat-o si la -5 gr C (apa calda) dar ingheata repede pe tabla si trebuie rapid stearsa.
Cand prinzi 3-4 grC, pac! i-ai dat un jet )
Comment
-
-
Originally posted by mr.K View PostApa calda pe tabla rece n-o supune la un soc termic?
Eu am spalat masina de niste sare si nisip, la -10 grade cu apa rece, n-a avut nimic. A prins o pojghita fina de gheata, care s-a topit, plecand la drum imediat.
La tabla/vopsea nu e soc, oricum apa nu e clocotita (undeva la 30 grC)
Tocmai de asta folosesc apa calda (care au) se incalzeste un pic si tabla si nu se formeaza imediat pojghita aia, stergi rapid dupa ce ai dat cu jetul.
Desigur ca dimineata risti sa nu mai deschizi usile daca nu sterg bine si nu dau cu glicerina pe chedere.
Comment
Comment