Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Linistit, da-i ceara ca-i place.

Comment

dar despre periile acelea latoase care se vand in intersectii ce ziceti? Am inteles ca tre sa dai cu motorina pe perie ca sa atraga praful si sa ii dea luciu!Nu afecteaza vopseaua?Si totusi un logan 1.6 cu miros de DCI?

Comment

man! sa nu te puna dracu sa dai cu motorina pe masina
        nu se intimpla mare lucru, in timp se matuieste, dar problema mare v-a fi chiar praful!
        praful se v-a lipi de masina mai rau decit iti poti inchipui! dao cu motorina si iti dau 30 minute sa fie praf pe ea )
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

va recomand produsele pt exterior(ceara sau polish) de la Mafra sau Sonax.
          Am cumparat de exemplu ultima oara,ceara de la Mafra(Carlux-12 ron)
          Excelenta!Este tot ce putea fi mai bun in materie.Iar pentru finisat(lustruit),o laveta cu microfibre de la Sonax(35 ron).Masina arata splendid dupa acest tratament.Dupa multi ani de incercari cu diverse ceruri si polishuri,pot spune ca am gasit ceea ce imi doream PERFECTIUNEA!!!

Comment

Salut,a folosit cineva "POLISH CHAMPION BRILL'' de la MA-FRA ?

Comment

stiu pe cineva care a folosit si a fost superancantat.oricum toate produsele MA-FRA sunt de calitate(sa-mi faca discount,ca prea le fac reclama!!!) ce e naspa,ca trebuie sa cumperi de minimum 60 ron.dar asta e,mai un parfum,o ceara si faci suma.

Comment

a durat mult sa o ceruiesti? e cum spun ei pe site ca daca dai pe elem. de plastic nu albeste? ei asa spun
                as vrea sa fac si eu o comanda la mafra de niste ceara, un parfum si ceva pentru bord ca sa nu fie suparata ca am lovit-o dar mai ales pentru ceara as vrea, dar se aplica bine, se vede diferenta? merita munca?

Comment

Ceara folosesc si eu, pentru ca da un aspect de curat si in plus acopera zgarieturile alea superficiale (efectul de panza de paianjen). Produsul l-am luat din CORA si a costat in jur de 30 ron.... nu mai stiu exact.
                  Si ca sa aplici....
                  Trebuia sa plec la mare vara trecuta intr-o vineri seara si am zis ca o duc la spalatorie, o spal, si dupa aia vin acasa sa o dau cu ceara. Am zis ca intr-o juma' de ora n-am ce face (total eronat). O ORA jumate am frecat la ea, dar a iesit super, pot sa zic ca a meritat. Asa ca sfatul meu este sa nu fiti in criza de timp cand va apucati de aceasta operatiune. ;)
                  Produsul este de culoare verde si scrie "car wax".
                  Si ca teorie de ceruit, aplici ceara pe elementele masinii, cu o carpa uscata si curata, lasi sa se "albeasca" apoi te apuci si freci cu alta carpa curata si uscata.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by RSX
                    a durat mult sa o ceruiesti? e cum spun ei pe site ca daca dai pe elem. de plastic nu albeste? ei asa spun
                    as vrea sa fac si eu o comanda la mafra de niste ceara, un parfum si ceva pentru bord ca sa nu fie suparata ca am lovit-o dar mai ales pentru ceara as vrea, dar se aplica bine, se vede diferenta? merita munca?

cumpara de la mafra ceara,e foarte buna,nu albeste suprafetele din plastic,si ofera si o protectie indelungata si un aspect foarte placut.Iar parfumurile de la ei,nu cred ca au rivale....

Comment

eu folosesc produse SONAX...cam scumpe da de foarte buna calitate

Comment

Am fost ieri la spalatorie si au spalat-o f. bine, incat nu mai am ceara de sub pragurile de la usi. La balamale, la fel...putina vaselina. Cu ce as putea sa ung balamalele?

Comment

Da cu niste spray de vaselina.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dar un polish la culoarea vopselei nu mere?
                            ym! dorinu2005@yahoo.com
                            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Pentru cei din Bucuresti ce spalatorie imi recomandati?
                              La cat timp se da cu cera pentru o masina noua?
                              Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

Iti pot raspunde la a doua intrebare: dupa constructor cica la 6 luni (!). Eu dupa nici o luna de cand am luat-o am dat-o cu ceara Ceara spun eu ca e sfanta pt masina, daca vrei sa te tina multi ani vopseaua (o protejezi in primul rand de intemperii) mai ales vara da-o cu ceara la cel putin 2 luni interval. Cu ceara nu ''iei'' din vopsea. Poti sa dai mult si bine cu ea, dar manual iti trebuie rabdare si muschi...da, si cateva beri.

PS: evita spalarea cu perii!! Numai cu spuma activa si jet de apa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google